Důležité body pro Loučovice.


Branky


1. M. Toman , 20. J. Toth , 37. M. Toman
22

Loučovice potřebují každý bod v boji o záchranu. V tomto kole je čekal tým Hrdějovic, který také ještě definitivu záchrany nemá. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Toman se trefil už v první minutě

Začátek zápasu vyšel výborně domácímu týmu. Ihned v první minutě Jakub Toth vymyslel šanci pro svého kolegu z útoku Michala Tomana a ten se svou šancí naložil výborně 1:0. Hostujicí tým se dostal do šance na vyrovnání, ale domácího kapitána v brance Loučovic nepřekonal. Na druhé straně se pak dostal do šance  po nahrávce Michala Tomana domácí kanonýr Jakub Toth a ten vstřelil svou devatenáctou branku v sezoně 2:0. V 37. minutě se dostal k míči znovu Jakub Toth a další hezkou přihrávkou připravil šanci pro Michala Tomana, který znovu mířil přesně 3:0. První poločas tak skončil jasným vedením Loučovic. 

V druhém poločase už branka nepadla

Druhý poločas se hrál stále fotbal se šancemi na obou stranách. Ale žádný ze střelců se už prosadit nedokázal. A to především díky oběma brankářům, kteří předvedli několik dobrých zákroků. Domácí tým tak dovedl zápas do vítězného konce a připsal si důležité tři body. Jistotu záchrany sice stále nemá, ale opět si dost vylepšil svou situaci. Za týden jedou Loučovice do Dřítně. Hrdějovice čeká doma Frymburk.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (hráč): Dali jsme gól z první akce, hosté měli jednu šanci, nám se ale povedlo dát druhý a třetí gól a druhá půle se už dohrávala. Bylo po pár šancích na obou stranách, ale bez gólového vyústění. Pochválím duo útočníků Toman - Toth, kteří si z obrany Hrdějovic v první půli udělali trhací kalendář a na své branky si vzájemně nahráli. Dobře zahrál Honza Beran a já jsem snad na čistém kontě měl taky nějakou zásluhu.




Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] (88. J. Fejtek [-] ) , M. Koutský [-] , J. Žák [-] (88. J. Tóth [-] ) , M. Somolík [-] , V. Dudla [-] , M. Toman [-] (79. R. Karták [-] ) , O. Šeda [-] (70. T. Dostál [-] ) , L. Sojka [-] , J. Beran [-] (73. V. Matulík [-] ) , J. Toth [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
J. Novák [-] - M. Ridvan [-] (77. M. Babec [-] ) , M. Studnička [-] , M. Hrdlička [-] , P. Kukačka [-] , P. Nedorost [-] , F. Stráský [-] , J. Hůda [-] (66. M. Čírkov [-] ) , D. Mašek [-] (46. O. Lipold [-] ) , M. Hondlík [-] , Z. Filípek [-]

ŽK: 62. J. Beran , 72. M. Somolík , 85. V. Dudla - 52. M. Hrdlička .
Hráči zápasu: M. Hüttner , J. Toth , M. Toman , J. Beran .
Počet diváků: 141. Rozhodčí: Ambrožová Hana - VEJČÍK Vít, KEMÉNY Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 6. 2019 10:01
Hodnocení zápasu
2. 6. 2019 13:33
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Miroslav Turek

Expert: Jakub Toth
Tip experta: výhra domácích

No.... Toman se po své střelecké smůle trefí hned dvakrát a Dudla dá gól hlavou. Hrdějovice jen sníží na 3:1 a ještě k tomu jim Huttner chytí penaltu. Jasné tři body pro domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza