Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2019 18:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd doma porazil přesvědčivě Sedlec a má jistotu záchrany


Branky


18

Kamenný Újezd potřebal k jistotě záchrany vyhrát a čekat na prohru Dolního Dvořiště. To se nakonec vyplnilo a tak se páteční podvečerní výhra stala místenkou pro další sezonu v I.B. třídě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým vedl v poločase 4:0

Předposlední zápas sezony v Kamenném Újezdu se hrál netradičně již v pátek od 18 hodin. Sedlec přijel na půdu týmu, který ještě neměl jistotu účasti v 1.B třídě i v příštím roce, s velkým počtem absencí hráčů základní sestavy a do utkání nevstoupil vůbec dobře. Již ve třetí minutě totiž po rohovém kopu z pravé strany otevřel skóre domácí Petr Petkov a v 17. minutě už domácí vedli 2:0, když sedlecký brankář nestihl chytit míč před dotírajícím Martinem Sládkem, který pohodlně uklidil míč do prázdné brány – 2:0. Třiatřicátá minuta přinesla další rohový kop a míč skončil znovu za zády Hanzala. Odražený míč si na malém vápně našel Aleš Černý a zvýšil na 3:0. Těsně před přestávkou inkasovali hosté počtvrté. Druhý zářez v utkání si připsal Petr Petkov

Kamenný Újezd bez problémů dovedl zápas k výhře

Opatrný začátek druhé půle vedl k páté brance domácích. V 59. minutě uklidil míč za Hanzala Jakub Rožboud – 5:0. Šestou branku si domácí přichystali na 75. minutu a jejím autorem byl Radek Soukup – 6:0. Sedlec skóroval o čtyři minuty později, když přímý kop ze střední vzdálenosti proměnil tvrdou střelou kapitán Lukáš Hovorka – 6:1. Podobnou pumelicí se prezentoval domácí Jiří Stegbauer v 85. minutě, kdy z dobrých pětatřiceti metrů vymetl hostující šibenici – 7:1. Poslední slovo ale měli hosté. Dvě minuty před koncem utkání se pohotově otočil na hranici vápna Milan Pešek a jeho pokus trefil přesně zevnitř oblouk brány, který napíná síť – 7:2. Domácí se díky vysoké výhře zachránili v 1.B třídě a poslali tak shodou dalších výsledků dolů Dolní Dvořiště.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Sládek (hráč): zapas to byl pro nás velice důležitý a my jsme ho museli zvládnout za plný počet bodů, což se nám podařilo, zápas byl posunut a hrálo se až v 18:00, tak už takové horko nebylo, ale i tak to bylo náročné. Poločas vyšel jednoznačně lépe pro nás, když jsme vedli 4:0, hosté ze Sedlce mají poměrně delší dobu problémy s počtem hráčů a záleží to vždy na 11-12 hráčích, což je na I.B třídu hrozně málo, my sami jsme si to taky zažili a musím potvrdit, že bez střídání se to hrát nedá. Hosté si vytvořili šance, ale zbytečně odevzdávali míče a dělali chyby. Do druhého poločasu jsme šli za již zmiňovaného stavu 4:0 a všichni jsme si v kabině řekli, že i za tohoto stavu jsme schopni udělat chyby a ať se jich vyvarujeme, podařilo se nám. Zvýšili jsme na 5:0 a potom už se jen dohrávalo. Krásnou střelou skoro z poloviny hřiště se trefil Jirka Stegbauer a to samé předvedl hostující hráč, když z přímého volného komu granátem trefil pod břevno, moc hezká střela. Náš brankář Augusta nechtěl platit za čisté konto, tak raději stáhl ruce, mizera jeden :-). Klukům ze Sedlce chci poděkovat, že s přeložením zápasu souhlasili a odehráli ho. Ať se jim daří a přes léto naberou síly.

SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Tentokrát bude mé hodnocení strohé, jednoduše jsme předvedli otřesný výkon. Domácím gratuluji k zaslouženým bodům.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
D. Augusta [-] - P. Petkov [-] , J. Červonyj [-] (55. D. Frnka [-] ) , F. Filip [-] (64. J. Stegbauer [-] ) , D. Průdek [-] , J. Vlček [-] , R. Soukup [-] , M. Sládek [-] (51. V. Kotalík [-] ) , A. Černý [-] , J. Rožboud [-] , J. Komberec [-] (58. M. Valenta [-] )

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - V. Kozel [-] (81. R. Jodl [-] ) , V. Reitinger [-] , L. Hovorka [-] , L. Bašar [-] (80. T. Folvarský [-] ) , V. Šindelář [-] , M. Samohejl [-] , M. Kučera [-] , M. Pešek [-] , Z. Rýpar [-] (46. L. Trněný [-] ) , J. Špán [-]

ŽK: 66. M. Valenta .
Hráči zápasu: J. Vlček , A. Černý .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Klimeš Jiří - SYROVÁTKA Jan, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Michal Vrábek
Tip experta: výhra hostů

Kamenný Újezd hraje o záchranu, věřím Sedleci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích