Bory rozdrtily Křoví


Branky


5. M. Špaček , 11. M. Špaček , 12. J. Kujal , 16. M. Ochrana , 28. M. Ochrana (p.) , 31. M. Ochrana , 60. M. Ochrana (p.) , 69. M. Ochrana , 74. M. Ochrana , 83. M. Špaček - 36. D. Hodzic , 48. D. Hodzic
39

Bory vyhrály vysoko nad Křovím a posunuly se do středu tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bory nastřílely šest branek

Předvelikonoční neděle začala pro Bory víc jak dobře a už ve 4. minutě se zrodil první gól. Neskutečně přesně vybídl k sólu Josef Starý - Miroslava Ochranu, ten si míč navedl do velkého vápna a nezjištnou přihrávkou předložil tutovku Milanu Špačkovi - 1:0. Další gól na sebe nenechal dlouho čekat. Byl to znovu Ochrana, který stejně jako v předchozí situaci nahrál volnému Špačkovi a ten znovu skóroval - 2:0. Třetí gól přidal Miroslav Ochrana sám, pohrál si s glmanem Křoví nadvakrát si ho položil a s přehledem poklidil míč do brány - 3:0. Bory jsou nadále při chuti a po sólu Ondry Judy, když si ještě stačil narazit s Frantou Zikmundem se kopal pokutový kop. K tomu se postavil dnes dobře hrající Miroslav Ochrana a i když nadvakrát tak zařídil čtyrgólové vedení - 4:0. Ani to stále však domácím nestačí a hned z dalšího útoku se podařilo vystřelit z velkého vápna na brankáře Křoví, ten střelu sice vyrazil, ale dobíhající Josef Kujal ve skluzu vsítil pátou branku Borů - 5:0.Je až neuvěřitelné, jaj se domácím daří střílet branky. Se srovnáním z úvodu jara, kdy se jim vůbec nedařilo. Zápas s Bystřicí to zřejmě nasměroval k lepším časům. Ještě do 30. minuty domácí vsítili šestou branku. Po předchozím autovém vhazování hlavou prodloužil Milan Špaček a na to dokázal reagovat Ochrana - 6:0. I když by se zdálo, že je zápas rozhodnutý Křoví zbraně nesložilo a v 35. minutě po centru z pravé strany na zadní tyč zakončil Dino Hodžič - 6:1. Poločas tak vyzněl o pět branek ve prospěch Borů.

Ochrana dovršil ve druhé půli vstřelení šesti branek

Druhý poločas lépe zahájili hosté a v 48. minutě po smolném kontaktu ve vápně byl nařízen pokutový kop. Exekutorem byl Dino Hodčiž a ani tentokrát neminul - 6:2. To bylo ale od Křoví vše. Další branky dávali již jen Bory. V 60. minutě po faulu hostů ve vápně se kopala penalta, který domácí proměnili -7:2. Další gól si Bory připsaly v 69. minutě, opět zakončuje Miroslav Ochrana - 8:2. V 74. minutě padla devátá branka po individuálním průniku Milana Špačka, který si s lehkostí a elegancí dokázal poradit se třemi obránci a předložil tutovku M. Ochranovi do prázdné branky - 9:2. Není od věci, že Miroslav Ochrana stejným způsobem oplatil Milanu Špačkovi, po předchozím uvolnění po levé straně obešel obránce a téměř z lajnové čáry nacentroval míč do prostoru malého vápna, kde si nejvíš naskočil Milan Špaček a završil tak svůj hattrick - 10:2, čimž jde příkladem i nastupující generaci.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Vladimír Hlaváč: Na Křoví se nám daří minulý zápas na podzim jsme je porazili 9:1 a dokážeme se na ně dobře namotivovat. Dali jsme navíc brzký gól a další rychlé branky do poločasu rozhodly.Před stovkou diváků a za krásného počasí museli být všichni naši fanoušci spokojeni. Bory podaly vynikající výkon a všichni doufáme, že jim do i nadále vydrží.

TJ Sokol Křoví
Martin Šustáček:



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUKAL Roman - DVOŘÁK Miloš, KŘÍŽ Bedřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 4. 2019 20:35
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Josef Střešňák
Tip experta: výhra domácích

Bory zvítězily v minulém kole v Bystřici a zcela zaslouženě. Hosté porazili silnou Bobrovou na poslední chvíli. Hodně bude záležet v jaké sestavě také hostující celek přicestuje. Přesto věřím, že se prosadí tahoun týmu Špaček a střídající Vojta Chalupa a tím domácí zvítězí o dvě branky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza