Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová porazila o pět branek Jimramov


Branky


4. J. Svoboda , 20. M. Hájek , 38. M. Hájek , 42. J. Ptáček , 63. M. Hájek , 65. M. Malý , 80. T. Flek , 89. M. Malý - 22. R. Holeš , 43. R. Holeš , 58. P. Sedlák
30

V zápase ve kterém padlo 11 branek se radovala domácí Bobrová.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobrová vedla o dvě branky

Za velkého vedra nastoupila Bobrová v domácím prostředí proti předposlednímu Jimramovu. Domácí se snaží ještě probojovat na druhou příčku tabulky na kterou ztrácí tři body. Začátek zápasu začal podle jejich představ a ve 4. minutě se trefil Jiří Svoboda - 1:0. A když ve 20. minutě přidal druhou branku v zápase Michal Hájek zdálo se, že domácí kráčí za pohodlným vítězstvím - 2:0. Jimramov se ale nevzdal a o dvě minuty snížil na rozdíl jedné branky Roman Holeš - 2:1. V 38. minutě domácí opět odskočili o dvě branky, když se podruhé v zápase trefil Michal Hájek - 3:1. Ještě veseleji bylo ve 42. minutě, kdy Jaroslav Ptáček zvýšil na rozdíl tří branek - 4:1. Radost domácích však trvala pouhou minutu, protože podruhé v zápase skóroval i Roman Holeš - 4:2. Tak také skončil první poločas, který byl bohatý na branky a další zajímavé situace.

Bobrová zvýšila náskok ve druhé půli

Druhý poločas začali aktivněji hosté a Pavel Sedlák v 58. minutě zdramatizoval utkání  - 4:3. Od tohoto okamžiku již to byli jen domácí, kteří skórovali. V 63. minutě zkompletoval nejprve hattrick Michal Hájek - 5:3. A o dvě minuty později úspěšně zakončil akci Martin Malý - 6:3. Poslední dvě branky padly v závěrečné desetiminutovce, když se nejprve prosadil střídající Tomáš Flek - 7:3. Zápas pak uzavřel v předposlední minutě svojí druhou brankou v zápase Martin Malý - 8:3. Domácí tak zvládli tento duel a nadále živý naději na druhou pozici v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: " Jak se říká,dnes jsem spokojen jen s výsledkem. Naše hra byla neurovnaná, plná nepřesností a zbytečných ztrát. Hosté měli poměrně dost šancí,až po hodině hry se nám podařilo jejich odpor zlomit. Od zápasu s Hamrama nám to nějak nejde... "

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Dovolím si tvrdit, že do stavu 4:3 se hrálo celkem vyrovnané utkání. Pak musel střídat Bedýnka, odešli jsme fyzicky a odvezli si debakl. Fyzička je důležitým faktorem v zápasech s první trojkou. A s fyzičkou je to úplně jednoduché. Buď jí chceš mít, něco pro to děláš a udržuješ se a pak jí máš anebo jí chceš mít, ale sereš na to a pak jí prostě mít nemůžeš nebo ne na celej zápas(smích) Dokud tohle nepochopíme nebo nebudeme chtít pochopit nikam se nepohneme. Dnes byl také mega rozdíl ve využívaní šancí. Domácí je s přehledem a mazácky proměňovali, my zahodili i nemožné...suma sumárum 8:3 a zdarec. Příští týden se chceme důstojně rozloučit s našimi fanoušky, tak doufám, že to neposereme(smích) FORZA JIMRAMOV sportu zdar a vesnické čutané zvlášť.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
J. Dostál [-] - L. Křepela [-] , J. Ptáček [-] , J. Svoboda [-] (68. V. Mahel [-] ) , M. Malý [-] , K. Flídr [-] , M. Hájek [-] (74. T. Flek [-] ) , T. Hrbek [-] , R. Kratochvíl [-] , P. Dvořák [-] , V. Křepela [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , L. Zavadil [-] (68. P. Sedlák [-] ) - M. Zavadil [-] (58. J. Prüger [-] ) , R. Holeš [-] , V. Dostál [-] , L. Bednář [-] (58. J. Prüger [-] ) - R. Prüger [-] , P. Sedlák [-]

ŽK: 68. J. Svoboda - 75. V. Dostál .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - PTÁČEK Martin, SRNSKÝ Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip experta: výhra domácích

Bobrová v minulém kole utrpěla vysokou porážku od Dolní Rožínky. Tipuji, že se budou chtít ještě zapojit do boje o druhé místo tabulky a zvítězí o více než dvě branky.

Tip: výhra domácích