K. Holub 33.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Moravským Budějovicím patřil závěr


Branky


26

V Rantířově to vypadalo na dělbu bodů, ale hosté v závěru zabrali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Po jednom z velkého množství nákopů domácího celku musel hosty podržet Jelínek, který vychytal samostatný únik domácího útočníka. Pravidlo "nedáš - dostaneš" platilo téměř hned v zápětí. Ve středu hřiště vybojoval čistě míč Horecký, který vyslal kolmou přihrávkou za obranu Petra Bendu. Ten namazal na vápno volnému Stehlíkovi, jenž technickou střelou k pravé tyči otevřel skóre zápasu a hosté ve 22. minutě vedli - 0:1. Domácí odpověděli ve 33. minutě, kdy po dlouhém nákopu zaspala defenziva hostů a Karel Holub si s nabídnutou šancí bezpečně poradil - 1:1. Od vyrovnávací branky se hra odehrávala pouze mezi vápny a přílíš pohledných akcí k vidění nebylo.

Hosté po pauze rozhodli

Do druhého poločasu vstoupili velkou šancí domácí, ale Bartej narazil na Jelínka. Poté po rohových kopech dvakrát nebezpečně hlavičkoval domácí Lojda. Budějovičtí rozhodli zápas v samotném závěru utkání. Nejprve v 86. minutě na levé straně společně vykombinovali obranu domácích Kosmák s Kamilem Svobodou. Druhý jmenovaný se poté dostal až před domácího brankáře a pohodlně ho z hranice rohu malého vápna obstřelil - 1:2. Konečný stav zápasu určil kanonýr Stehlík, který svým sedmnáctým přesným zásahem v sezoně proměnil svůj samostatný nájezd do již otevřené obrany domácích - 1:3.

 

Rantířov jede v dalším kole do Velkého Beranova. Moravské Budějovice budou ve šlágru kola s Měřínem útočit na první příčku! 



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov
Karel Živný (hráč): Vyhrál šťastnější tým. Musím pochválit celý tým za předvedený výkon a bojovnost do poslední minuty. Uvidíme, jak se nám povede příští týden, kdy zajíždíme na derby do Velkého Beranova. Budeme se snažit, aby jsme si přivezli tři body.

SK Moravské Budějovice
SK Moravské Budějovice (web): Příští týden přivítá naše "áčko" v zápasu jara Měřín. Souboji o první příčku by jistě slušela početná divácká kulisa. Budeme rádi, když naše první mužstvo přijdete v sobotu podpořit.



Sestavy


TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - O. Suchý [-] (46. M. Horáček [-] ) , K. Živný [-] , L. Horáček [-] , O. Kunče [-] (90. D. Cabúk [-] ) - P. Pavlíček [-] , L. Lát [-] , J. Bartejs [-] , S. Lojda [-] - D. Kourek [-] (73. D. Oberreiter [-] ) , K. Holub [-] (83. J. Kozák [-] )

SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - J. Povolný [-] (79. V. Dušek [-] ) , M. Premar [-] (73. D. Puchnar [-] ) , Z. Škoda [-] , J. Horecký [-] , K. Svoboda [-] , P. Benda [-] , V. Novotný [-] , J. Kosmák [-] , L. Stehlík [-] , J. Benda [-]

ŽK: 66. Z. Škoda .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: NENADÁL Pavel - KŮRKA Jaroslav, BABÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Těžký zápas, marodka týmu Budějovic se každým zápas zvětšuje, ale zápas rozhodne v dobré formě hrající Stehlík. Velmi důležitý zápas i s ohledem na další kolo, kde MB čeká doma Měřín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Svatopluk Rychtecký
Tip experta: výhra hostů

Rantířov sice vyhrál ve Štěpánově, ale teď ho čeká mnohem silnější soupeř a na něj stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů