1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulínská Admira zvládla derby v Kostelci u Holešova na jedničku


Branky


18

Hanácké derby bylo k vidění v Kostelci u Holešova a stovka diváků viděla celkem čtyři branky. Hosté v prvním dějství dvakrát rozvlnili síť domácího gólmana. Ve druhém poločasu přidala Admira třetí branku a nakonec dovolila domácím až v samotném závěru vstřelit čestný úspěch. Admira si tak přenesla výbornou podzimní formu i do odvetných částí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky

"Začátek v Kostelci u Holešova zápasu ukazoval, že se obě mužstva po zimě teprve seznamují s přírodní trávou a hra byla z obou stran nepřesná. My jsme si vytvořili optickou převahu, hru jsme zpřesnili a přišly i první šance. V 18. minutě jsme zahrávali zleva trestný kop, přetažený míč vrátil před bránu Vaculík a volný Tabara ho od břevna napálil do brány - 0:1. Pak jsme hlavně po pravé straně několikrát centrovali do vápna, ale bez zakončení. Ve 28. minutě přišel parádní fotbalový kousek, po centru zprava vystřihl Motal krásné nůžky, ale domácí brankář ještě hezčím zákrokem míč vytlačil na roh. Vedení jsme navýšili ve 40. minutě, Barták míčem za domácí obranu uvolnil Motala, který znovu střelou přes hlavu přehodil vybíhajícího gólmana a rázem to bylo  0:2. Do poločasu jsme si nadějný dvoubrankový náskok již pohlídali, viděli první poločas funkcionáři Admiry.

Hosté si už tříbodovou výhru pohlídali

"Druhá půle začala opět nepřesnou hrou z obou stran, domácí hlavně nákopy do vápna zkoušeli štěstí, ale vysoké míče s přehledem sbíral jistý brankář Admiry Černocký. V 60. minutě se prosadil střídající Hlaváč, který tvrdou střelou uvnitř vápna zvýšil již na 0:3. Pak jsme se ještě několikrát dostali za domácí obranu, ale ani Motal, ani Mrhálek své šance neproměnily. Poté jsme již dali šanci celému našemu kádru, sestavu jsme prostřídali a zápas se pomalu chýlil ke konci. V 81. minutě však sympaticky bojující domácí vstřelili čestný gól, kdy střelou z hranice vápna překonali Odložilíkem golmana Černockého. Více se již neudálo a první tři jarní body jsme odvezli domů my a v klidu se můžeme připravovat na lídra tabulky, " napsali o utkání činovníci Hulína na svém webu.
 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: První jarní zápas a ještě k tomu doma pro nás neskončil vůbec dobře a zaslouženě jsme prohráli. Od začátku jsme byli pod tlakem hostů, kteří dobře kombinovali a vytvářeli si šance. Rozhodující byla branka na 0:2 těsně před poločasem. V druhé půli jsme se snažili, ovšem stačilo to jen na korekci výsledku. Pochválil bych rozhodčího za dobře zvládnutý zápas.

FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Vstup do jarních odvet se nám tak povedl, celý kádr dostal šanci se zapojit do zápasu a již se těšíme na neděli, kdy na našem trávníku přivítáme zatím suverénního lídra tabulky z Fryštáku.



Sestavy


SK Moravan Kostelec u Holešova
L. Kopřiva [-] - D. Valoušek [-] , M. Hradil [-] , M. Ragoš [-] , R. Zmeškal [-] , M. Žůrek [-] , M. Nevřala [-] , J. Čuzy [-] , R. Přikryl [-] , L. Odložilík [-] , R. Šimčík [-]

FK Admira Hulín
V. Černocký [-] - M. Jurášek [-] , M. Zavadil [-] , J. Miklík [-] (70. A. Absolon [-] ) , J. Barták [-] , L. Čevora [-] (66. S. Mrhálek [-] ) - Z. Prokop [-] , J. Vaculík [-] - A. Tabara [-] (58. O. Hlaváč [-] ) , P. Motal [-] (81. M. Karamon [-] ) , I. Csomor [-] (74. J. Kubo [-] )

ŽK: 58. J. Čuzy .
Hráči zápasu: L. Odložilík - P. Motal , Z. Prokop .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - MAREK Dušan (N), MAREK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Zdeněk Prokeš
Tip experta: remíza

Hulínská Admira se v derby rozejde s Kostelcem u Holešova smírně

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 19 60:27 39
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 19 50:35 32
5 SK Tlumačov 19 35:31 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 21
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 18
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 64 53,8% 1
2 Libor Adamik 53 54,1% 0
3 Jiří Kadlík 49 49,0% 0
4 Ladislav Beran 47 48,5% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku