M. Frkal 34.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Martin Frkal rozhodl o hubené výhře Bivoje nad Lužkovicemi


Branky


34. M. Frkal
11

Na hřiště tečovického Bivije přijeli fotbalisté z Lužkovic, kteří umí být nepříjemným protivníkem, což se také potvrdilo. Hosty může mrzet, že domácí získali plný počet bodů po hrubce na brankovém území hostí, protože ostatní situace vyplývající ze hry dokázaly obě obrany vyřešit. O zisku tří bodů nakonec rozhodl domácí Martin Frkal.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Bivoj šel do vedení

Na dobře připravené ploše v prvé půlhodině hry zahájili hosté proti „ospalým domácím“ čileji a dravěji.  Kolem Plachého se dostal u spojnice brankové lajny s pokutovým územím Novák, ale po jeho centru na Rudla skončil míč v zámezí. Po faulu na Rudla kopal trestný kop Tichý, ale míč letící přes zeď domácích Jokl chytil. Po rohovém kopu Světlíka střílel Tichý, ale domácí brankář reflexivně s obtížemi vyrazil na tyč a dorážku hostí po zemi si už pohlídal. Domácí měli v této části zápasu šanci po Vopatřilově úniku, ale centrovaný míč na Shejbala doplachtil do zámezí, Shejbalova střela z dvaceti metrů skončila cca 2m nad břevnem branky a po brejku se neprosadil ani D. Dorazín. Pak střílel D. Dorazín z 25m, ale trefil do bloku obránců hostí a po dorážce Balcárka se kopal roh. Ten Jenček vyboxoval a z brejku po levé straně centroval Polepil, ale Jokl na přední tyči míč chytil. Mičola střílel z oblouku pokutového území po zemi těsně vedle. Ve 34´vyrobil hrubku hostující Gruber, když mezi Shejbalem a Frkalem kličkoval na hranici svého brankového území, v tísni nastřelil atakujícího Frkala, pro kterého už nebyl problém dopravit míč do sítě a domácí tak vedli 1:0.  Do konce poločasu měl Bivoj příležitost po dlouhém nákopu z obrany, ale Shejbal sám před Jenčekem přehodil i „zařízení“. Pak ještě D. Dorazín po rychlém útoku zprava místo nahrávky na volného Shejbala poslal míč podél branky do zámezí. Hosté měli šanci po Balcárkově chybě na půlící čáře, ale vše vyřešil odkopem před Novákem a Rudlem Vladimír Šnajdr a po brejku Januše řešil situaci faulem Chovanec i za cenu žluté karty.

 

Domácí těsnou výhru uhájili až do konce

 Po domluvě v kabině domácí začali druhý poločas aktivněji. Shejbalovu nahrávku „pod sebe“ poslal Frkal pouze do bloku z hostujících beků, střelu Davida Dorazína Jenček na dvakrát kryl a pak jeho trestný kop vyrazil u spojnice tyčí do rohu. Střelu hostujícího Světlíka po akci Tichého z levé strany Jokl vyrazil a dorážku mu poslal Polepil do koše. Když Plachý stoupl nechtěně na míč a upadl na půlící čáře musel Jokl vykopávat vně svého pokutového území v poslední chvíli a po spolupráci Januš-Polepil-Gruber střílel posledně jmenovaný těsně vedle. Pak měl šanci Rudl po brejku, ale domácí gólman kryl těsně před ním a po prvním dotyku od střídajícího Kysučana se míč dostal k Polepilovi, který upadl v pokutovém území. Hosté reklamovali pokutový kop, který však rozhodčí neodpískal a Polepila ani nepokáral za herecký výkon. Na druhé straně po spolupráci Plachého a Frkala odvracel centr Plachého těsně před D.Dorazínem Polepil. V 66´ D.Dorazín už sám v pokutovém území obešel 3 protihráče, ale po jeho přízemním centru v jasné pozici promáchl Kysučan a míč proběhl podél branky. Podobně se vedlo i Frkalovi, když Z.Šnajdr kolmicí poslal Vopatřila po pravé straně, ten odcentroval na Frkala s podobným výsledkem jako Dorazín před tím na Kysučana. Hosté se předvedli krásnou střelou Mičoly, kterou pozorný Jokl dokázal vytěsnit těsně nad, z následného rohu střílel Světlík a odražený balon poslal Gruber těsně vedle tyče. Po nadějné spolupráci v linii Světlík-Polepil-Čala-Holík míč posledně jmenovanému utekl do autu. Na druhé straně 3 minuty před koncem po Závodově kolmici vykopl v pádu Jenček těsně před D.Dorazínem. Do konce utkání, které hosté dohrávali v deseti, když hřiště bez střídání opustil zraněný Mičola, se už skóre neměnilo.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Domácí mohou být spokojeni se ziskem bodů, ale stínem zůstává obnovené svalové zranění Závody, který musel střídat po sedmiminutovém pobytu na hřišti. Na straně domácích lze pochválit Balcárka, D.Dorazína a Vopatřila, který se neúnavně snažil připravovat dobré příležitosti pro spoluhráče. Na straně hostí pak Světlíka za přehled ve středu hřiště, Tichého a Polepila za aktivitu hlavně v útočné fázi.

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, činovník: Tečovice jsou pro nás tradičně nepříjemný soupeř, se kterým máme negativní bilanci. Tentokrát utkání příliš krásy nepobralo, domácím se podařilo do poločasu vstřelit gól, který by nakonec rozhodující, naši hráči se do nějakých pokusů dostali, ale bezúspěšně. Tak tři body nakonec zůstaly domácím.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - J. Plachý [-] (65. D. Kysučan [-] ) , V. Šnajdr [-] , Z. Šnajdr [-] , D. Chovanec [-] - D. Dorazín [-] , M. Frkal [-] , M. Dorazín [-] , L. Balcárek [-] - J. Vopatřil [-] (82. R. Závoda [-] ) , L. Shejbal [-] (82. M. Chrastina [-] )

FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - A. Rudl [-] (76. J. Holík [-] ) , J. Gruber [-] , T. Mičola [-] , V. Januš [-] , P. Novák [-] , Z. Polepil [-] , I. Světlík [-] , V. Tichý [-] , M. Paták [-] , M. Čala [-]

ŽK: 16. J. Plachý , 23. M. Dorazín , 45. D. Chovanec , 56. J. Vopatřil - 28. V. Tichý , 45. V. Januš .
Hráči zápasu: M. Frkal - M. Paták .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KÝR František - FILÍPEK Radek, BRABEC Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: František Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Tečovice nad Lužkovicemi vyhrají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 19 60:27 39
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 19 50:35 32
5 SK Tlumačov 19 35:31 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 21
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 18
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 64 53,8% 1
2 Libor Adamik 53 54,1% 0
3 Jiří Kadlík 49 49,0% 0
4 Ladislav Beran 47 48,5% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku