4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vávrovice daly Štítině čtyřku


Branky


17

Vávrovice hattrickem Mruska a gólem Jakuba Lichovníka skolily Štítinu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mrusek dal dva góly

Oslabená Štítina, která dorazila bez pěti hráčů základní sestavy, si odvezla z Vávrovic čtyřgólový výprask. V prvních deseti minutách byla ale opticky lepším týmem, ale do žádných vážnějších šancí se hostující tým nedokázal dostat. Pak už ale začaly úřadovat Vávrovice. Ve 12. minutě je po dravém průniku zprava poslal do vedení Mrusek – 1:0. Po druhé se Mrusek zapsal do listiny střelců o dvacet minut později, když si svůj průnik zopakoval se stejným výsledkem – 2:0. V další šanci se zjevil Galvas, ale ve velmi dobré pozici nepropálil hostující obranu. Štítinskou jedinou šanci v prvním poločase nevyužil Vavrečka. 

Mrusek dokončil hattrick a Lichovník zkázu hostů dokonal

Ve druhé části už opanovaly Vávrovice dění na hřišti. Po hodině hry slabý odkop od štítínské obrany zachytil agilní Galvas, který vrátil míč do vápna k Mruskovi, který střelou podél gólmana Trebichalského završil svůj hattrick – 3:0. Další šance měli Schoppik s Galvasem, ale nebyli úspěšní. Na druhé straně zazdili své příležitosti Škroch a Tomáško. Čtvrthodiny před koncem zatřásl tyčkou hostující branky Jakub Lichovník. Dílo zkázy pro Štítinu pak završil tři minuty před závěrečným hvizdem rozhodčího Jakub Lichovník, který otřel svou střelu o tyčku a od ní se pak míč dokutálel za brankovou čáru a konečně protrhl svou střeleckou smůlu – 4:0.

 

V dalším kole jedou Vávrovice do Služovic. Štítina bude hostit Březovou.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): V úvodu hráli hosté lépe. Pak jsme dali gól Mruskem. A před pauzou jsme přidali další branku. Po přestávce jsme jsme dali ještě další dvě branky. Hodně nám při velké absenci našich hráčů pomohla "stará garda" hráčů.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Nemá smysl se k tomuto zápasu myšlenkami vracet. Vezmeme si z toho to dobré, které nás posílí a příště zkušenosti zúročíme v náš prospěch.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
L. Banetka [-] - V. Pchálek [-] , M. Schoppik [-] , J. Lichovník [-] , D. Škopek [-] , F. Mrusek [-] (63. J. Morbitzer [-] ) , D. Klein [-] , D. Galvas [-] (76. P. Váleček [-] ) , J. Lichovník [-] , J. Morisch [-] , O. Levák [-]

TJ Tatran Štítina
D. Trebichalský [-] - F. Graf [-] (55. P. Škroch [-] ) , D. Watzlavik [-] , J. Gattnar [-] (38. T. Horský [-] ) , D. Vavrečka [-] , V. Watzlavik [-] , P. Kubánek [-] (46. V. Tomáško [-] ) , T. Halška [-] , P. Kunczik [-] , D. Vitásek [-] , L. Blatný [-] (68. L. Postulka [-] )

ŽK: 74. J. Lichovník , 84. J. Morisch - 58. D. Vitásek , 84. V. Tomáško .
Hráči zápasu: J. Morisch .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PUFFLER Jan - KANIA Jaroslav, STŘÍLKA Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Štítina už si nenechá 3 body utéct a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: remíza

Zkusím nulu, vidím to na vyrovnaný zápas.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

domácím sedí jejich lesní hřiště a hosté jsou nyní silní - tipuji remízu