3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 17:00

2.kolo, Divize D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteše bere s Břeclaví tři body


Branky


14

Domácím vyšel vstup do sezony, když si poradili s Břeclaví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Za zcela letního počasí domácí zažili doslova snový začátek. Hosté zbytečně ztratili míč, Pořízek přihrál z pravé strany pod sebe a Ondrák hned v 1. minutě doklepával do prázdné branky – 1:0. Dárek ale hostům připravili i domácí. V 7. minutě ztratil míč ve středu pole Novotný, po průnikové přihrávce se jej zmocnil Kriston a střelou po zemi podél Pelána rychle srovnal skóre – 1:1. Po divokém úvodu se pak hra postupně uklidnila a obě strany se soustředily především na to, aby předešly chybám, které přinesly obě branky. Domácí mohli podruhé skórovat v 25. minutě, ale Sodomka z úhlu jen napálil brankáře Fibingra. Přesto zanedlouho přišla druhá branka a opět po akci z pravé strany, kterou v 33. minutě zakončil ukázkovou patičkou benjamínek Loup – 2:1. Další náznaky šancí pak až do konce první půle spolehlivě zlikvidovaly obě obrany

Domácí si vedení pohlídali

Po změně stran tempo hry trochu opadlo a ubylo i zajímavých momentů v obou šestnáctkách. Hosté se sice snažili o vyrovnaní, jejich úsilí ale bylo marné, protože defenziva Velké Bíteše fungovala spolehlivě. Rozhodující moment zápasu pak přišel v 70. minutě. Pořízek se dostal na levém křídle k míči a pohotovým obstřelem „angličanem“ přidal třetí branku Velké Bíteše – 3:1. Korunoval tak svůj velmi dobrý výkon. Zbytek zápasu se pak už víceméně dohrával. Hosté na víc neměli a ani domácí hráči už další branku nepřidali. Radost z důležitého vítězství jim to ale určitě nevzalo.

 

Velká Bíteš jede v dalším kole do Bystřice. Břeclav hostí brněnský Start.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Marek Zúbek (trenér): Po prvním poločase jsme zaslouženě vedli. Po změně stran se hosté zlepšili a hru srovnali. Byl to velký boj. Uklidnila nás třetí branka.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - F. Kuldan [-] , D. Bartoš [-] , L. Kerber [-] , M. Hošek [-] (76. M. Knos [-] ) - R. Novotný [-] , P. Loup [-] , J. Ondrák [-] (76. T. Loup [-] ) , A. Merdita [-] - D. Pořízek [-] (83. F. Svoboda [-] ) , T. Sodomka [-] (62. J. Sznapka [-] )

MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - Š. Herman [-] , T. Trčka [-] , J. Fiala [-] , P. Bednář [-] - L. Ianosteac [-] , D. Netopilík [-] (81. J. Zonyga [-] ) , J. Pavlík [-] , R. Diviš [-] , T. Horčička [-] - M. Kriston [-]

ŽK: 67. D. Pořízek , 73. A. Merdita - 72. D. Netopilík , 85. L. Ianosteac .
Hráči zápasu: A. Merdita , D. Pořízek - D. Netopilík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MIKULÁŠEK Adam - ŠIMONÍK David, MÜLLER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Čestmír Vitásek
Tip experta: výhra domácích

Velká Bíteš má kvalitní tým a věřím že zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích