0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 15:00

6.kolo, Divize D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Severa vystřelil Staré Říši tři body


Branky


14

Ve Velké Bíteši se radovali ze třech bodů hosté ze Staré Říše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase bez branek

Už s uzdraveným Mrňou v sestavě, ale v útoku opět bez Sodomky a tentokrát i Pořízka vstupovali domácí do těžkého zápasu proti silnému týmu Staré Říše. Za dosti nepříznivých podmínek (chladno, občasný déšť) se oba týmy od úvodních minut dostávali do šancí jen velmi složitě a hra se rozpadala spíše na desítky osobních soubojů se střídavými úspěchy buď pro jednu nebo druhou stranu. První zajímavou příležitost měl v 15. minutě hostující Svoboda, ale pálil vedle. Brzy poté měl na druhé straně hřiště ideální šanci Novotný, ale trefil jen brankáře Jíchu. Stejný hráč po přiťuknutí Merdity spálil další slibnou akci v 36. minutě. V závěru poločasu mohli ještě udeřit hosté, ale Švarc také nedal. 

Hosté po přestávce rozhodli

Po změně stran se obraz hry nezměnil. Za hosty mohl v 58. minutě skórovat opět agilní Svoboda, ale Pelán skvěle vyběhl a jeho střelu vyrazil. Přesto se hosté nakonec k velké radosti početného davu svých fanoušků na tribuně dočkali vedoucí branky. Po zbytečné chybě v rozehrávce zakončil rychlý kontr přesnou střelou Severa - 0:1. Za minutu mohl po Novotného přihrávce rychle odpovědět Sznapka, ale mířil vedle. A protože žádný závěrečný tlak našich nepřišel, Stará Říše své těsné vedení už dokázala udržet a odváží si z našeho hřiště cenné tři body.

 

Velká Bíteš jede v dalším kole do Tasovic. Stará Říše hostí brněnský Start.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Jiří Jelínek (předseda klubu): Šancí měli více hosté, takže asi vyhráli zaslouženě. V první půli jsme byli lepší my. Ve druhé nás soupeř přehrál a dal i gól.

FSC Stará Říše
Luděk Kovačík (trenér): První půli jsme přečkali se štěstím a díky Jíchovi s nulou. O přestávce jsme si něco řekli a po ní byl náš výkon mnohem lepší a nakonec jsme domácího brankáře prostřelili.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - T. Mrňa [-] (58. F. Svoboda [-] ) , M. Hošek [-] (68. M. Knos [-] ) , F. Kuldan [-] , D. Bartoš [-] - M. Špánek [-] , J. Sznapka [-] (83. T. Loup [-] ) , M. Zúbek [-] , A. Merdita [-] , P. Loup [-] (83. M. Mikeš [-] ) - R. Novotný [-]

FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - P. Severa [-] , A. Šmíd [-] , R. Cipruš [-] , V. Švarc [-] (77. M. Kříž [-] ) , R. Nehyba [-] , M. Vacek [-] (58. M. Pokorný [-] ) , R. Svoboda [-] , P. Heide [-] , L. Hekerle [-] , J. Chramosta [-] (87. P. Šácha [-] )

ŽK: 20. A. Merdita - 89. R. Nehyba .
Hráči zápasu: M. Pelán - L. Hekerle , P. Severa .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: BROSKEVIČ Michal - SIVERA Jan, JURAJDA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jiří Švejkar
Tip experta: výhra hostů

Stará říše utkání zvládne, mají jeden z nejlépe poskládaných týmů v divizi a dá se tedy očekávat její výhra.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů