R. Voltr 30. (p.)
M. Slepička 56. (p.)
M. Polák 75.
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 10:00

3.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet ztratil první body, prohrál v Příbrami


Branky


30. R. Voltr (p.) , 56. M. Slepička (p.) , 75. M. Polák
25

Dosud stoprocentní pražský Motorlet nedokázal prodloužit svou úspěšnou sérii a ve třetím kole poprvé inkasoval branku a prohrál v Příbrami 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Příbram se dostala do vedení

Příbram nastoupila do utkání i s posilami z áčka Emmanuelem Antwim, Radkem Voltrem a Tomášem Jablonským. V brance Motorletu se premiérově předsavil Martin Janáček hostující ze Sparty. Utkání začalo převahou domácích, ale pozorná hostující obrana je do žádné příležitosti nepouštěla. Motorlet se snažil hrát na brejky a z jednoho podařeného také zahrozil. Domácí brankář Melichar však míč za svá záda nepustil. Ve 30. minutě chytře rozehrál přímý kop domácí Nový na Janušku, při jeho kličce na okraji vápna došlo k podražení a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Radek Voltr na 1:0. Příbramští dále pokračovali ve své aktivitě a drželi balón na svých kopačkách. Hosté hrozili z rychlý protiútoků, ale branku už diváci do konce prvního poločasu neviděli. 

Další penalta a pojistka navíc

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, ale žádnou vážnější příležitost si přes pozorně bránící domácí hráče nevypracovali. Po nákopu od Melichara v 56. minutě a prodloužené hlavičce Janoty běžel sám na brankáře Janáčka Januška, jeho pokus o lob mu nejprve hostující brankář vystihl, ale poté ho trochu nešikovně fauloval a byla nařízena druhá penalta. I s tou si exekutor Martin Nový s přehledem poradil 2:0 (v oficiální zápisu je uveden jako střelec branky Miroslav Slepička). Příbramští po druhé brance zvolnili v ofenzivním snažení a soustředili se převážně na obranu, z níž mohli vyrážet do přečíslení. V 75. minutě předvedli domácí přečíslení pět na tři. Jablonský vytáhl míč přes půl hřiště, uvolnil před brankou Janotu, který trefil břevno a z dorážky Martin Polák stanovil konečný výsledek na 3:0. Pro Příbram to byla první výhra v sezóně, pro Motorlet první prohra. 

 

Zdroje: https://www.fkpribram.cz/index.asphttp://www.fotbal-motorlet.cz

 



Ohlasy k zápasu



FK Motorlet Praha
Martin Poustka - trenér: Sice jsme v Příbrami prohráli, ale se vztyčenou hlavou. Kluci se snažili. Utkání nám určitě ovlivnilo zranění Ondry Soběslava při rozcvičení, kdy si nešťstně podvrtnul kotník a do utkání nemohl zasáhnout. Museli jsme přeskupit řady, nicméně ani tato citelná ztráta nás nepoložila. V prvních patnácti minutách jsme se rozkoukávali, než si to sedlo. Musím říct, že jsme si v zápase vytvořili víc šancí vstřelit gól. Sám jsme jich napočítal osm. Bohužel jsme z žádné gól nedali a domácí udeřili ze dvou pokutových kopů, když minimálně ten první byl víc než přísný. Klukům je třeba poděkovat, že se nenechali rozhodit a snažili se hrát fotbal i proti značně posílené sestavě domácích. Věřím že si to štěstí vybereme v následujících zápasech. Ve středu nás čeká pohár proti Vyšehradu. Před tímto zápasem počítáme spíš ztráty a potřebujeme tudíž naladit mužstvo na nedělní zápas v Plzni. Tam půjde o další důležité body v dlouhodobé soutěži. Dostanou tak příležitost další hráči a určitě to neznamená, že nebudeme chtít pohárový zápas vyhrát.



Sestavy


FK Příbram B
M. Melichar [-] - L. Puchmertl [-] , M. Nový [-] (59. M. Šíma [-] ) , E. Antwi [-] , J. Mezera [-] - T. Jablonský [-] , P. Hájek [-] - R. Jandera [-] (46. M. Polák [-] ) , R. Voltr [-] (59. M. Slepička [-] ) , P. Janota [-] - J. Januška [-] (84. . Ortiz [-] )

FK Motorlet Praha
M. Janáček [-] - M. Čepelák [-] , D. Dvorský [-] , D. Mařík [-] (46. J. Vojta [-] ) , J. Rajnoch [-] , J. Suk [-] , R. Žaloudek [-] , A. Fotr [-] (79. M. Filip [-] ) , D. Radosta [-] , T. Rossmann [-] (70. J. Sodoma [-] ) , M. Hurka [-] (79. J. Jonáš [-] )

ŽK: 44. R. Jandera - 44. R. Žaloudek , 80. J. Rajnoch , 85. J. Sodoma .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Matějček Milan - KREJSA Josef, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Janovský

Expert: David Tetour
Tip experta: remíza

Ani jeden z týmů moc neznám. Zkusím tipnout penalty.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích