2:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 10:00

7.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek veze z Příbrami výhru po penaltách


Branky


29

Do Příbrami přijel Písek, kterému se v poslední době výsledkově daří. Domácí mužstvo zatím doma odehrálo pouze dva zápasy a skóre mělo impozantní, 7:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní fotbal plný šancí

Už ve třetí minutě se domácí dostali do vedení. Po přihrávce Kříže postupoval Sunday Damilare Adetunji  sám na gólmana Satrapu a své sólo zakončil brankou, 1:0. Hned po rozehrávce se pokusil vyrovnat Valenta, ale gólman Příbrami Kočí jeho střelu k tyči vyrazil. Hrál se aktivní útočný fotbal, herní převahu si drželi hosté. Těm se ve 23. minutě naskytla obrovská příležitost na vyrovnání. Gólman Kočí chyboval a situaci hasil faulem na Valentu ve vápně a byla nařízena penalta. K té se postavil Ulbrich, ale příbramský gólman svou chybu napravil a slabý pokus hostujícího hráče dokázal zlikvidovat. Ve 26. minutě zahrávali hosté rohový kop, domácí obránce při pokusu o odkop nastřelil pouze Martina Helda, od kterého se míč odrazil do branky, a bylo srovnáno 1:1. Vyrovnaný stav vydržel pouhou minutu. Ve 27. minutě totiž našel po kostrbaté kombinaci Janota Stupareviče. Filip Stuparevič, posila z anglického Watfordu, se nerozpakoval a tvrdou střelou vrátil Příbrami vedení. V dalším průběhu první půle se oba týmy prezentovaly útočným fotbalem a trochu zapomínaly bránit. Písek se hnal za vyrovnáním, ale všechny jeho šance pochytal skvělý brankář Kočí, včetně střely Valenty do šibenice, kterou parádní robinsonádou vyrazil. Neméně skvělý byl i hostující brankář Satrapa, který musel čelit rychlým brejkům soupeře. Třikrát běželi domácí sami na gólmana, ale navýšit vedení nedokázali. Poločas tak skončil 2:1 ve prospěch Příbrami.

Vyrovnání zařídil z přímáku Presl

Hosté si ve druhém poločase od začátku vytvořili převahu a snažili se vyrovnat skóre. Po hodině hry se ale do první vážnější šance dostala Příbram. Po pěkné kombinaci zakončoval Janota, ale Satrapa předvedl další skvělý zákrok. Písek se dostával často do zakončení, ale nemohl trefit branku. Bělouškův pokus z dálky třeba mířil těsně vedle, když už Martin Held branku trefil, byl připravený brankář Kočí. V 85. minutě si k přímému kopu stoupl střídající Antonín Presl a svou střelou zakroutil přímo do šibenice. Na toto zakončení už byl vynikající Kočí krátký, 2:2. Tak skončilo utkání po devadesáti minutách a o druhém bodu musely rozhodnout penalty.

Písecký Satrapa chytil tři pokusy ze čtyř

Domácím se pokutové kopy vůbec nepovedly. Proměnil pouze Petrák. Hrdinou rozstřelu byl brankář hostů Jan Satrapa, který zlikvidoval pokusy Beleje, Hájka a Ptáčka. Protože za hosty nedal pouze Sajtl a naopak proměnili Kubiš, Vacovský a Valenta, bylo po čtvrté sérii rozhodnuto. Písek si odvezl dva body.

 

Zdroj: https://www.fkpribram.cz/index.asp

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu



FC Písek
Milan Nousek - trenér: Mé hodnocení bude opět pozitivní. Získali jsme dva body po penaltovém rozstřelu, což se s Příbramí B určitě počítá. Utkání bylo oboustranně velmi kvalitní a ofenzivní. Diváky ten fotbal musel bavit. Na každé straně stál v brance opravdu výjimečný gólman, jinak by to utkání skončilo třeba 8:8.



Sestavy


FK Příbram B
- M. Šíma [-] , L. Puchmertl [-] , S. Vilotič [-] , J. Mezera [-] (72. V. Jelínek [-] ) - D. Kříž [-] , A. Petrák [-] , P. Hájek [-] (80. F. Belej [-] ) - F. Stuparevic [-] , S. Adetunji [-] , P. Janota [-] (80. V. Ptáček [-] ) - O. Kočí [-]

FC Písek
J. Satrapa [-] - T. Valenta [-] , O. Sajtl [-] , T. Ulbrich [-] (66. A. Presl [-] ) , M. Held [-] , O. Běloušek [-] , Š. Holý [-] , J. Held [-] , F. Vacovský [-] , K. Kulík [-] , R. Vávra [-] (90. D. Kubiš [-] )

ŽK: 23. O. Kočí , 75. M. Šíma - 38. T. Valenta , 44. O. Sajtl , 56. Š. Holý , 80. A. Presl .
Hráči zápasu: O. Kočí - M. Held , J. Satrapa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - KUBEC Václav, CUPL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Jiří Krček
Tip experta: výhra domácích

Podobně jako áčko v lize, tak i příbramské béčko zatím sbírá body jen doma, zato suverénním způsobem navíc bez inkasované branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích