0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nervózní utkání skončilo vítězstvím hostů, domácí se hodně zlobili na sudího Přibyla


Branky


21

Domácí nejen že se propadají do beznaděje, ale i tabulkou a prohry na jejich kontě se neutěšeně kupí. Naopak hosté jsou momentálně ve formě, daří se jim i střelecky, o čemž svědčí je jejich zmrtvýchvstání v minulém kole s Lažištěm. Hosté tedy byli favority utkání a tento předpoklad naplnili, i když se jejich vítězství nerodilo lehce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali to vedení po kontroverzní situaci

Za hlasitého povzbuzování svých fanoušků začali hosté úvodním výkopem a již jejich první akce skončila střelou na bránu, kterou ale domácí brankář bez potíží zlikvidoval. Ale jako by tato akce předznamenala průběh zápasu. Již ve třetí minutě měl gólovku na noze Smékal, ale pohotový skluz obránce Sýkory zabránil míči v pouti za brankovou čáru. Hosté byli v kombinaci jistější a domácí beci si museli dávat veliký pozor na nabíhající Jankovské útočníky, kteří se pohybovali na hranici ofsajdu. Ve 13. minutě zahrávali domácí standardní situaci z velmi zajímavé vzdálenosti, ale Kůst vysoko přestřelil. V 28. minutě zahrávali podobnou standardní situaci i hosté, Zajícova střela vypadala již daleko nebezpečněji, ale i ona se mezi tři tyče nevešla. Postupně se začala přesnost z kopaček obou týmů vytrácet, hra upadla do podprůměru. Ve 39. minutě přišel první kontroverzní okamžik, když Smékal loktem trefil svého protihráče, ale píšťalka sudího zůstala němá. Poločas pomalu spěl k bezbrankové remíze.  Tu ale odmítnul jeden z hlavních aktérů utkání Smékal, když využil nedůrazu až lehkomyslnosti domácích obránců a dostal se do samostatného nájezdu, který bezpečně proměnil - 0:1. Po gólu se seběhli domácí hráči k sudímu a reklamovali údajnou Smékalovu ruku, která celé situaci předcházela. Ale Přikryl zůstal neoblomný, což doslova rozlítilo domácí a poločas se dohrával ve velmi napjaté atmosféře. 

Hosté z kraje druhé půle vsítili druhou branku, domácí se na odpověď nezmohli.

Začátek druhé půle rozhodně zklidnění emocí nepřinesl. Hosté dokázali po zmatcích domácí obrany hned ve 49. minutě Popelkou své vedení zvýšit, když hostující obránce důrazným zákrokem dotlačil míč do sítě - 0:2. Domácí reklamovali Smékalův útočný faul a Levý dokonce povalil protihráče na zem, ale tento incident se obešel bez karetního napomenutí. Na hřišti se poté začalo jiskřit, domácí cítili křivdu, byli více než důrazní, nicméně hosté si to samozřejmě nenechali líbit. V 57. minutě předvedl střídající Nový nebezpečně vyhlížející zákrok a rozhodčí musel krotit vášně na obou stranách. Fotbal se poté definitivně vytratil a místo gólů počítali návštěvníci utkání pouze žluté karty, na které domácí vyhráli 7:5. Je takřka s podivem, že se zápas obešel bez červené karty, ke které byli někteří hráči nebezpečně blízko. Domácí se snažili se zápasem něco udělat, ale evidentně se již nedokázali zcela soustředit na hru, rozhodně ale nebyli horším celkem. Hosté si svůj náskok zkušeně pohlídali a z horké soupeřovy půdy si odváží všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Blatná
Roman Remeš, asistent trenéra: Výsledkově se nám delší dobu nedaří, o to více se věnujeme jak tréninkům, tak samotné přípravě na každý zápas. Do utkání jsme i tentokrát šli především s pokorou k soupeři, protože známe jeho kvality, tak i individuality, které jim zápasy rozhodují. Bohužel musím po zhlédnutí videa, s odstupem času a už i s klidnou hlavou, konstatovat, že o zisku bodů pro Jankov tentokrát nerozhodla jejich větší kvalita nebo naše chyby na hřišti, ale hrubé chyby rozhodčích, které ovlivnily jak celkový průběh, tak i konečný výsledek utkání. Především naším komentářem a kritikou se nechceme za nic schovávat. Nechceme, aby si do nás mohl kdokoliv jen tak ,,kopnout,, kdy se mu to zachce a bral našim hráčům chuť bavit se fotbalem a ničil naši práci, které věnujeme téměř náš veškerý volný čas. Rozhodující momenty nastaly za bezbrankového stavu. Ve 38. minutě nepotrestal sudí útočníka hostí Smékala, byť byl v bezprostřední blízkosti zákroku, který se v souboji úmyslně ohnal loktem a trefil do obličeje našeho stopera Motyku. To je prostě neomluvitelné, tam nemělo nastat nic jiného než červená karta!!! Ani ne o pět minut později nám ten samý hráč vstřelil první branku utkání. Výhodě k brejku na naši branku ale předcházela jeho hra rukou, kterou viděli snad všichni přítomní včetně pana delegáta utkání, tedy opět krom hlavního sudího a jeho asistenta. Celou přestávku jsme krotili emoce hráčů a nebylo to vůbec jednoduché. Padala i slova, že nemá smysl dál hrát, nebo že chtějí vystřídat! Druhý poločas bohužel ale začal tak jak skončil. 47. minuta, druhá branka hostí…a do třetice útočník Smékal. Centr do pokutového území, jeho nedovolené přidržení rukama bránícího Jíchy a následná finální přihrávka hlavou, ze které se zakončující Popelka nemohl mýlit. Tentokrát soupeři k zisku bodů nemám důvod pogratulovat, jejich výkon nebyl lepší než ten náš.

SK Jankov
Petr Maxa, vedoucí týmu: Zápas probíhal do puntíku podle našeho očekávání. Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého, byť se Blatná pohybuje ve spodku tabulky. Bouřlivé prostředí, více válka než fotbal. Pominu postranní atmosféru, co se fanoušků týče, napíchanosti absolutně všech domácích hráčů, pořadatelů a některých funkcionářů a pokusím se zhodnotit samotnou hru. Ta příliš krásy nepobrala, přesto se nám některé akce povedly, měli jsme velkou šanci Smékalem, Lovičkou jsme nastřelili břevno. Klíčový okamžik nastal krátce před poločasem, kdy domácí stoper trefil ruku Smékala, jenž z následného úniku skóroval. Sportovně je třeba uznat, že ten gól byl neregulérní, ale rozhodčí ho uznal a my se tak dostali do vedení. Na začátku druhého poločasu se nám podařilo skórovat po rohovém kopu, což domácím zhatilo plány na vyrovnání. Dozadu jsme hráli spolehlivě a žádnou šanci ke skórování jsme Blatné nedovolili. Sami jsme ještě jednu tutovku zazdili. Nicméně za počet vytvořených šancí jsme vyhráli zcela po právu. Kluky musím pochválit, že tento boj ustáli v hlavách i v době, kdy si domácí hráči vybíjeli zlost na rozhodčích ostrými a místy až zákeřnými fauly na naše hráče. Zaplať pánbůh nikoho nezranili. Této výhry si velice ceníme.



Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - F. Hrádek [-] , L. Motyka [-] - M. Kůst [-] , Š. Brynda [-] , F. Jícha [-] , M. Mišiak [-] , J. Sýkora [-] (84. V. Bláha [-] ) , M. Sedláček [-] - J. Říha [-] (54. J. Nový [-] ) , J. Levý [-] (65. P. Prokopec [-] )

SK Jankov
M. Hučík [-] - F. Lošek [-] , M. Popelka [-] , J. Zajíc [-] , V. Bürger [-] - P. Klíma [-] (77. P. Beránek [-] ) , M. Kollár [-] , M. Kroneisl [-] , L. Fajtl [-] (90. J. Honner [-] ) , M. Lovička [-] (88. V. Jirkovský [-] ) - T. Smékal [-]

ŽK: 24. L. Motyka , 39. M. Kůst , 43. J. Chlanda , 44. J. Sýkora , 59. J. Nový , 71. P. Prokopec , 77. F. Jícha - 45. F. Lošek , 48. V. Bürger , 53. P. Klíma , 60. M. Kollár , 85. M. Hučík .
Hráči zápasu: M. Kůst - M. Popelka .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Přibyl Jan - KOTALÍK Petr, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 22:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 09:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 22:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 17:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 17:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 16:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 13:55

Tip: remíza