0:2
(0:1)
23. R. Soukup (p.)
59. A. Černý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 14:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd vyhrál v Netolicích


Branky


23. R. Soukup (p.) , 59. A. Černý
22

Dosavadní suverén z Netolic zatím neztratil ani bod a čekalo se, že po zápase s Kamenným Újezdem bude stálé stoprocentní. Jenže Kamenný Újezd favorita dokonale zaskočil a ten při absenci kanonýra Varyše skončil bez bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář Radek Soukup proměnil penaltu a poslal hosty do vedení

Domácí tým začal aktivně, ale Kamenný Újezd zvládl držet tempo. Několik nadějně rozjetých akcí se domácím nepodařilo dotáhnout do úspěšného konce. Pak přišla situace, kdy domácí Rokůsek zahrál na brankové čáře rukou a vyfasoval červenou kartu. K nařízené penaltě se postavil brankář Radek Soukup a bezpečně proměnil 0:1. Hra se pak přelévala z jedné strany na druhou, ale další branka už nepadla.

Druhou branku přidal Aleš Černý

Po pauze pokračoval Kamenný Újezd v aktivní hře, ale jeho koncovka byla nepřesná. Domácí tým měl dvě velké příležitosti k brance, ale hosty podržel brankář Soukup. Pak přišla standartní situace, kterou si postavil Aleš Černý a upravil stav na 0:2. Domácí tým dostal hosty pod tlak, ale pozorná obrana Kamenného Újezdu s dobře hrajícím Valentou byla pozorná. Kamenný Újezd si připsal důležité body a příští kolo ho čeká Větřní. Netolice čeká Dříteň.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Radek Varyš (trenér): Do zápasu jsme šli oslabeni o jednoho hráče; od začátku se nám příliš nedařilo a po obdržené červené kartě a následném gólu z penalty jsme se nemohli pořádně dostat do hry. Nějaké brankové příležitosti jsme si vytvořili, ale nedokázali jsme je využít. Hosté předvedli bojovný výkon a nám nezbývá než jim pogratulovat k vítězství a dát se dohromady do příštího zápasu ve Dřítni, kde nás jednoznačně nečeká nic lehkého.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Sládek (hráč): Zápas se podařilo urvat v náš prospěch a vezeme si z Netolic 3 body! Jsme za to hrozně rádi a musíme krůček po krůčku zase pomalu stoupat!! Dnes bych pochválil celý tým!! Jezdilo se, makalo se!



Sestavy


1. FC Netolice
L. Varyš [-] - D. Andres [-] , J. Lukáš [-] , J. Skála [-] (75. M. Dvořák [-] ) , F. Rokůsek [-] , P. Fux [-] , S. Šulc [-] , J. Urban [-] , M. Baloušek [-] , T. Konvička [-] , J. Pivoňka [-] (27. D. Janda [-] )

TJ Sokol Kamenný Újezd
R. Soukup [-] - D. Průdek [-] , J. Havlíček [-] , V. Kotalík [-] (80. J. Rožboud [-] ) , V. Mráz [-] , M. Sládek [-] (89. F. Filip [-] ) , D. Frnka [-] , P. Dvořák [-] , A. Černý [-] , M. Valenta [-] , P. Petkov [-]

ŽK: 60. M. Baloušek , 79. J. Lukáš - 63. A. Černý . ČK: 23. F. Rokůsek .
Hráči zápasu: R. Soukup , M. Valenta .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jiří Hošna
Tip experta: výhra domácích

Kameňák se musí připravit na kolotoč, který Netolice doma předvedou. Jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích