M. Kravets 60.
P. Postl 79.
P. Cába 89. (p.)
3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 10:30

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny si připsaly důležitou výhru


Branky


60. M. Kravets , 79. P. Postl , 89. P. Cába (p.)
24

Chvalšiny jsou v situaci, kdy už musí nutně začít sbírat pravidelně body. Tříbodová injekce by přišla vhod a také na ni došlo. Druhé Loučovice přehrál domácí celek výsledkem o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Domácí trenér Zbyněk Ginzel připravil svůj tým dobře na soupeře s Loučovic. Nebezpečného Tomana domácí tým k ničemu nepustil. Loučovice se vůbec nedostaly ke své hře, kterou praktikují. Domácí tým se ještě v prvním poločase ze žádné ze svých šancí neprosadil a tak první poločas branku nenabídl. Jediným podstatným okamžikem byla první žlutá karta ke konci poločasu pro Lukáše Ardó. 

Mykola Kravets zavelel ke třem bodům

V druhém poločase už začaly branky padat. Nejdříve, ale viděl Lukáše Ardó druhou žlutou kartu a tím pádem červenou. Chvalšiny využily přesilovku okamžitě a Mykola Kravets rozjásal domácí fanoušky 1:0. Domácí tým se nadále tlačil za další brankou a tu přidal Pavel Postl 2:0. V posledních minutách ještě dostal domácí tým výhodu penalty. K té se postavil brankář Petr Cába a třetí brankou uzavřel účet utkání. Chvalšiny jedou za týden do Frymburka. Loučovice doma přivítají Větřní.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Zbyněk Ginzel (trenér): Na zápas s Loučovicemi jsme chtěli navázat s předešlého utkání z Větřním a to se nám povedlo. Kluci makali a plnili pokyny do puntíku. Věděli jsme ze Loučovice budou silní na balonu a uhlídat rychlonohého Tomana. Loučovice si žádnou šanci nevytvořily. My jsme po dlouhé době neinkasovali a dali tři branky. Děkuju všem za předvedený výkon.

Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Zápas na dost hrbolatém hřišti příliš krásy nepobral. Domácí na nás byli dobře připraveni a agresivní hrou na i za hranicí pravidel nás k ničemu nepustili. My jim nabídli trestný kop, početní výhodu a v závěru i penaltu, takže vyhráli. Jestliže jsme minule měli dvacet šancí, tak tentokrát žádnou. Hlavně, že jsme zápas přežili ve zdraví. Příští týden máme doma v posledním podzimním utkání Větřní, tak věřím, že to bude zase fotbal namísto kopané.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - M. Kravets [-] , R. Kaprál [-] , P. Zwifelhofer [-] , L. Fučík [-] (87. V. Decarli [-] ) , P. Postl [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Fic [-] , Z. Ginzel ml. [-] (59. V. Dymitskyi [-] ) , T. Holas [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] , J. Matulík [-] (46. J. Havierník [-] ) , M. Šíma [-] (87. J. Tóth [-] ) , M. Koutský [-] , M. Somolík [-] , V. Dudla [-] , M. Toman [-] , T. Dostál [-] (79. V. Matulík [-] ) , L. Sojka [-] , J. Žák [-]

ŽK: 45. P. Zwifelhofer - 38. M. Koutský , 42. L. Ardó . ČK: 59. L. Ardó .
Hráči zápasu: P. Zwifelhofer , P. Postl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - ONDRA Milan, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:52
Miroslav Turek

Expert: Jiří Staněk
Tip experta: výhra hostů

Myslím si ze Vltavan odveze všechny body domu.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 17:06

Tip: výhra hostů