1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Bělčicích to měla Čkyně těžké, ale nakonec vyválčila tři body


Branky


25

Očekávaný zápas se odehrál v Bělčicích, kam zamířila dosud neporažená Čkyně. Utkání nakonec favorit zvládl, když dvacet minut před koncem rozhodl opět kapitán Václav Turek, ke konci hosté dvakrát kosmeticky upravili skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fiedler se hezky trefil

Úvod zápasu byl ze série vyrovnaných. Obě mužstva z tohoto utkání chtěla vytěžit maximum. Po čtvrthodině měli vážnější šanci hosté, kteří zahrávali několik rohů a Chalupa měl na hlavě dva góly, ale neproměnil. Ve 35. minutě prostřelil domácího brankáře Pešek, gól mu však rozhodčí neuznal pro hru rukou. Ve 37. minutě se s míčem na kopačkách rozběhl J. Fiedler a krásně zavěsil – 0:1.

Bělčice se držely, ale na Čkyni to nestačilo

Druhý poločas začali hosté o něco aktivněji, „odměnou“ jim však nebyl gól, nýbrž vyrovnaní Hanzlíkem, který utekl hostující obraně a vyrovnal 1:1. Jednalo se však teprve o druhé gól, který Čkyně v sezóně inkasovala. Hosté se začali hnát za výhrou ještě více. V 60. minutě se dostal za obranu domácích Samohejl, vstřelil gól, jenže nahoru vyletěl praporek i rozhodčího, a tak i druhá branka hostům nebyla uznána. Čkyně se tak dočkala vedení v 69. minutě, kdy se hlavou trefil tradičně kapitán Turek. Pět minut před koncem si dobře hrající J. Fiedler udělal z obránců kužely, ale jeho rána se zastavila na tyči. V 88. minutě se přece Samohejl zapsal mezi střelce – 1:3. V poslední minutě předskočil M. Kuta domácího brankáře M. Kočovského a dal na 1:4.



Ohlasy k zápasu



SK Čkyně
Patrik Krull, trenér: I 6. kolo zatím dopadlo pro Čkyni skvěle. Po úvodní čtvrthodině, kdy se oba soupeři oťukávali zahrozili hosté sérii rohů a Chalupa měl na hlavě dva góly, bohužel neproměnil. I domácí po rohu z jasné pozice hlavou nedali. Ve 36. min se rozběhl Fiedler a zakončil 0:1. Do poločasu se už nic nestalo. I druhý poločas začali aktivně hosté, ale gól dali domácí, když utekl Hanzlík 1:1. Hosté přidali na obrátkách a po rohu se hlavou trefil V. Turek v 69. min 1:2. V 85. min udělal Fiedler z domácích obránců diváky ovšem trefil pouze tyč. Definitivum dal utkání v 88. min P. Samohejl a proběhl mezi obránci a kolem gólmana rozvlnil 1:3. Hostující M. Kuta si připsal ještě svůj třetí gól, když v 90. min předskočil gólmana a zvýšil na 1:4. Diváci si tak viděli pěkných 7 gólů. Další utkání přivítá Čkyně doma nováčka ze Střelských Hoštic a Bělčice jedou do Cehnic.



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
M. Kočovský [-] - K. Hanzlík [-] , J. Houda [-] (46. J. Jelínek [-] ) , O. Páca [-] , T. Vácha [-] , A. Ježek [-] , M. Ráž [-] (73. P. Průcha [-] ) , V. Mach [-] (80. P. Folberger [-] ) , L. Mach [-] , K. Zeman [-] , M. Hrkel [-]

SK Čkyně
J. Formánek [-] - J. Fiedler [-] , I. Pinke [-] , J. Král [-] , J. Pešek [-] , M. Gerold [-] (86. L. Toman [-] ) , P. Samohejl [-] (90. A. Klose [-] ) , J. Kasal [-] (66. M. Miklas [-] ) , M. Chalupa [-] , V. Turek [-] , Š. Friedl [-]

ŽK: 89. O. Páca - 62. J. Pešek , 68. M. Gerold , 71. P. Samohejl .
Hráči zápasu: K. Hanzlík - V. Turek , P. Samohejl , J. Pešek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Křížovský Jiří - MAKOVIČKA Milan, HORNÁT Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Štveráček

Expert: Václav Turek
Tip experta: výhra hostů

Čkyně potvrdí roli favorita.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza