3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 15:30

10.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dopadl dle očekávání, domácí opět bez inkasovaného gólu


Branky


19

Hostům se absolutně nedaří, a navíc jim byl soupeřem urputný tým, který doma góly nedostává a body nerozdává. V zápase se potvrdily předzápasové prognózy a Ústečtí se musí pokusit získat v příštím kole body se silným Krumlovem. Domácí získali tři důležití body a usídlili se v pohodlném středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z mnoha šancí domácích se ujaly jen dvě

První gólovku měli na noze domácí již v 6. minutě, ale brankář hostů se proti Lovičkově střele z bezprostřední blízkosti vyznamenal. V 11. minutě opět úřadoval Basík, když vyrazil Bürgerovu hlavičku zblízka. Z následného rohu už ale udeřilo a Smékal zacílil hlavou zblízka přesně - 1:0. Hosté se snažili hrozit z rychlých kontrů, ale chyběla jim větší kvalita ve finální fázi. Naopak domácí byli hbitější a nenechávali hostující obranu vydechnout. Zvýšení měl na noze v 19. minutě Šebelka, ale jeho pokus z první se mezi tři tyče nevešel. Za další dvě minuty nedokázal jeden z domácích hráčů sám před hostující brankou přesně zacílit, míč mu přeskočil nohu, to byla tutovka! Domácí byli výrazně lepší, hosté se prakticky nedokázali dostat na útočnou polovinu. Po půlhodině hry se hosté přeci jen trošku vzpamatovali a vybojovali několik standardních situací, z těch ale domácí výrazněji neohrozili. Ve 40. minutě předvedli domácí rychlou kombinační akci, na jejímž konci byl střílející a skórující Klíma, který tak napravil své předchozí zaváhání- 2:0. První výraznější šanci si hosté vypracovali až ve 42. minutě, ale Hladíkovu střelu Komárek nohama vyrazil. Poločas skončil zaslouženým vedením domácích.

Hosté neměli nárok a opět nezískali ani bod

Hosté do druhé půle vstoupili aktivněji s cílem zvrátit pro ně nepříznivý stav. Ale již v 48. minutě mohli inkasovat potřetí. Do šance se prodral nezastavitelný Smékal, ale brankář jeho pokus zneškodnil. Obrázek hry se po přestávce více méně nezměnil. Domácí se pomocí pěkných kombinací na jeden dotek dostávali za zajímavých situací a obrana hostů jen stěží odolávala. Poté domácí přeci jen lejce polevili a už se tak často před hostující branku nedostávali, ale totéž platilo i pro hosty, a tak diváci byli svědky nezajímavé pasáže bez jakéhokoli vzruchu. To platilo až do 71. minuty, kdy pronikl hostující obranou Klíma, přihrál zpět Hüttnerovi, který se z první trefil pod břevno a definitivně tak rozhodl o osudu utkání - 3:0. Poté se utkání dohrávalo už jen z povinnosti. Domácí mohli přidat ještě další góly, ale již nebyli tak důslední jako na počátku zápasu a už hráli spíše pro diváky, kteří vytvořili zápasu hezkou atmosféru. Konečný výsledek je pro domácí více než zasloužený. Hosté musí přidat ve všech herních činnostech, chtějí-li být konkurenceschopní. 

 

Za obrazové zdokumentování zápasu děkujeme Natce Kočerové!



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Petr Maxa, vedoucí týmu: V utkání jsme byli od úvodu lepším týmem a mimo rychlé branky v 11.minutě jsme měli i další tři velké příležitosti. Nakonec jsme uklidňující druhý gól přidali až v závěru prvního poločasu. Dá se říci, že i po změně stran jsme měli utkání pevně v našich rukách, ale také jsme dost kazili a nedotáhli jsme některé nadějně rozjeté akce do zdárného konce. Třetí gól jsme vstřelili Martinem Hüttnerem, který byl na hřišti asi 30 vteřin. Toto utkání jsme mohli a asi i měli vyhrát větším rozdílem, nicméně každá výhra s nulou vzadu těší.




Sestavy


SK Jankov
J. Komárek [-] - V. Bürger [-] , F. Lošek [-] , M. Popelka [-] , L. Fajtl [-] - P. Klíma [-] , M. Rytíř [-] (75. V. Jirkovský [-] ) , M. Kroneisl [-] , M. Lovička [-] (81. M. Prediger [-] ) - T. Smékal [-] , J. Šebelka [-] (69. M. Hüttner [-] )

Sokol Sezimovo Ústí
R. Basík [-] - P. Sazma [-] (69. M. Drs [-] ) , A. Fišer [-] (54. O. Žilinčík [-] ) , D. Šmíd [-] (79. P. Nikl [-] ) , D. Hladík [-] , V. Brůžek [-] , J. Škarda [-] , P. Vilímek [-] , J. Mrúz [-] , V. Hoffmann [-] , V. Říha [-]

ŽK: 29. T. Smékal , 62. M. Lovička - 23. V. Říha .
Hráči zápasu: T. Smékal , P. Klíma .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kroutl Vít - HAVLÍK Martin, LOVĚTÍNSKÝ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 09:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 19:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 17:17

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 12:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 10:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 10:40

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Karel Korec

Expert: Jiří Cibulka
Tip experta: výhra domácích

Hostům to v sezóně vůbec nejde, Jankov si s nimi poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích