D. Brůha 18. (p.)
J. Valter 74.
J. Petr 76.
3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 15:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Trhových Svinů porazila Chvalšiny


Branky


18. D. Brůha (p.) , 74. J. Valter , 76. J. Petr - 55. L. Fučík
23

Souboj nováčku přineslo čtvrté kolo a spokojená po tomto zápase může být domácí rezerva. Ta z toho duelo vydřela tři body a připsala si druhou výhru v soutěži. Chvalšiny na první body stále čekají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

David Brůha poslal z penalty domácí do vedení

Zápas začal opatrně z obou stran a vyčkávalo se na chybu. Tu nakonec udělal hostujicí tým. Brnakář Chvalšin fauloval a nařízenou penaltu proměnil David Brůha 1:0. Chvalšiny se snažily o vyrovnání, ale narážely na dobře chytajicího brankáře Karla Brůhu. Ten se vytáhl především proti tutovce Kaprála. První poločas tak skončil vedením domácích.

Chvalšiny vyrovnaly, ale domácí tým převrátil misky vah na svou stranu

Do druhého poločas udělal hostujicí trenér Ginzel dvě změny a na hřišti to bylo znát. Chvalšiny byly mnohem aktivnější a přišlo zasloužené vyrovnání, když se trefil Lukáš Fučík 1:1. Jenže tato branka probudila paradoxně domácí tým a hosty ukolébala. Domácí tým byl aktivnější, vyhrával souboje, sbíral odražené míče a šel zaslouženě do vedení. Branku na 2:1 vstřelil Jiří Valter. A ani ne po dvou minutách se trefil i Jaroslav Petr 3:1. Tato branka definitivně rozhodla. Domácí tým si připsal druhou výhru v soutěži a za týden jede do Loučovic. Chvalšiny přivítají Hrdějovice. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Chvalšiny
Zbyněk Ginzel (trenér): Dnes jsme vyjeli do Svinu s 15 lidmi,takže spokojenost. Zápas bych hodnotil,ze jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem. Domácí se dostali do vedení penaltou kterou vyrobil brankář. Pak jsme měli vyloženou šanci my,ale výborně chytající brankář domácích vychytal Kaprála. Do druhého poločasu jsme udělali dvě změny a byli jsme aktivnější a za aktivitu jsme byli odměněni vyrovnávacím gólem Fučíka. Ale tahle branka nám ublížila,místo aby jsme domácí dorazili tak po gólu přestaneme hrát,a domácím narostla křídla a byli u všeho dřív. Dvěma goly potvrdili svou výhru a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - J. Troup [-] (46. M. Kodras [-] ) , P. Lavička [-] , J. Petr [-] , M. Švepeš [-] (72. L. Tuscher [-] ) , J. Gažák [-] , V. Brožka [-] (85. M. Lust [-] ) , Z. Šafránek [-] , J. Tůma [-] , D. Brůha [-] (46. J. Valter [-] ) , T. Kápar [-]

TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] (80. D. Konečný [-] ) - Z. Ginzel ml. [-] (46. T. Nymsa [-] ) , V. Decarli [-] (46. P. Kliner [-] ) , R. Kaprál [-] , P. Zwifelhofer [-] , L. Fučík [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Fic [-] , J. Oškrda [-] , T. Holas [-]

ŽK: 58. J. Tůma - 18. P. Cába , 19. J. Fic .
Hráči zápasu: K. Brůha , J. Petr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PÁNEK Milan - ERNST Martin, MORONG Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Chvalšiny to mají těžké. Hrajou pořád venku a prohry na psychiku moc nedávají (známe to z minulého ročníku),ale věřím,že bod už udělají. Viděl bych to aby Zbyňa (Ginzel st.) nastoupil od začátku. :-)

Tip: výhra hostů