3:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama a festival neproměněných šancí


Branky


20

Vzhledem k vývoji utkání, kdy domácí vedli ještě dvacet minut před koncem 2:0 a navíc hráli poslední pětiminutovku v početní výhodě, je pro Sušici remízový výsledek celkem ztráta. Ale díky jejich brankáři vybojovali v penaltovém rozstřelu o bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš, dostaneš

Prvních 15. minut patřilo domácím. Na hřišti dominovali a určovalo tempo hry. Nejblíže první brance byl Vašák, jehož volej z 30 metrů jen o pár centimetrů minul tyč. Ostatní střely byly pouze ze střední vzdálenosti a brankář Šatra je kryl. Do poločasu se hra srovnala a hosté začali více hrozit. V posledních deseti minutách byli domácí pod velkým tlakem a hosté zahodili dvě velké tutovky, kdy se netrefil například Pekník. A jak se říká, "nedáš, dostaneš". Za domácí se z rychlé akce na zadní tyč prosadil Martin Kramár. Závěr poločasu už nepřinesl vážnější ohrožení ani jedné z branek.

Domácí litovali neproměněných šancí

Branka do poločasu Sušici přidala na sebedůvěře a začátek druhého poločasu byl opět jejich lepší částí hry. V 51. minutě vstřelil svůj čtvrtý gól v soutěži zřejmě nejmladší účastník 1.A třídy, patnáctiletý Ondra Míčka. Ten měl práci usnadněnou spoluhráčem Ondrou Skrbkem, který mu totiž svoji silou a vůli odstranil oba stopery najednou a "Ója", jak O. Míčkovi přezdívají, už jen přehodil golmana - 2:0. Následně domácí Vašák pálil zleva, zprava i hlavou, ovšem dnes mu nebylo přáno. Sušický bombardér by jindy už dávno slavil hattrick, tentokrát ale dřel do konce utkání a čekal, kdy to tam konečně padne. Poslední půlhodinu hry se do zápasu vrátili také hosté a v 75. minutě se jim po rohovém kopu podařilo snížit, přesně zakončil Pavel Macht. Domácí výsledek bránili a když se chvilku před koncem nechal po druhé žluté vyloučit košutecký Jakub Chabr, měli i početní výhodu. U standardních situací se však tato výhoda minimalizuje. V nastaveném čase si k jedné standardce poblíž velkého vápna postavil míč Tomáš Pekník a nádhernou brankou srovnal na konečných 2:2.

One-man show brankáře Františka Míčky

Penalty bývá většinou loterie, ale tentokrát to byla nejen střelecká tragédie, ale i brankářská show. Penaltové kopy dospěly až do 6. série a jak to probíhalo? Brankář domácích, František Míček, pochytal celkem 4 pokusy hostů. Domácí sice dvakrát netrefili brankovou konstrukci a jednou se předvedl i hostující Šatra, ale v poslední sérii dali o jednu branku více, což jim zajistilo druhý bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Martin Kalný, člen týmu domácích: V pátek jsme se spoluhráčem Ondrou Skrbkem připravili pro cely tým pohoštění, že je třeba z posledních třech utkání vytěžit co nejvíce bodů a utužit pohodu v týmu. To se povedlo, předvedli jsme dobrý výkon na všech postech a s kvalitním soupeřem bereme dva body! Byl to fajn týmový víkend! Díky.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán hostů: Sušice byla prvních 20 minut lepším týmem. Následně naše hra troskotala na neproměněných šancích. Naštěstí se nám v závěru podařilo srovnat, ale penalty z naší strany byla tragédie.



Sestavy


TJ Sušice
F. Míček [-] - D. Vašák [-] , O. Míčka [-] (90. P. Hrubec [-] ) , Š. Tuček [-] , T. Klíma [-] , M. Budil [-] , M. Kramár [-] , J. Farták [-] , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] , O. Skrbek [-] (67. M. Brož [-] )

TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - K. Liška [-] , J. Chabr [-] , P. Macht [-] , M. Kadlec [-] , T. Krejčí [-] , Z. Rolko [-] , T. Pekník [-] , L. Kovařík [-] (63. J. Hemzáček [-] ) , D. Vojta [-] , M. Primas [-]

ŽK: 86. M. Budil , 88. M. Brož - 36. J. Chabr , 53. M. Primas , 82. P. Macht . ČK: 88. J. Chabr .
Hráči zápasu: F. Míček , D. Vašák - T. Pekník .
Počet diváků: 149. Rozhodčí: Rubáš Jakub - FANFULE Ladislav, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Václav Ryba
Tip experta: remíza

Výsledková forma je na straně hostů, kteří uhrají v Sušici remízu a penalty už jsou loterie.

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 22:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 21:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:09

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 16:26

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 14:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 14:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:42

Tip: výhra hostů