Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 16:00

5.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice si doma poradili s Přibyslaví


Branky


22

Speřice doma přivítali Přibyslav a zápas zvládli s přehledem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Speřice v první půli dominovali.

Už od první minuty bylo vidět, kdo je favoritem zápasu. V 7. minutě po chybě hostující obrany prošel příliš snadno do vápna Svoboda a pohrál si i s brankářem Pazderkou 1-0. Ve 30. minutě po další chybě v defenzívě hostí se prosadil druhým gólem střelec Svoboda. O chvíli později mohli hosté ze své první šance také udeřit. Krčál ve vápně uvolnil Vostála, který byl uplně sám ve vápně, ale vůbec netrefil bránu. O minutu později se potvrdilo pravidlo nedáš-dostaneš. Domácí šli do brejku a přečíslení vyvrcholil centr do vápna , který hlavou uklidi za Pazderku, Jančík 3-0. Další dvě minuty na to po další chybě hostů zahrával David Jančík přímý kop. Trefil to nechytatlně přes zeď na bližší tyč 4-0 pro domácí. Hosté byli už od 1. minuty na ručník, ale po čtvrté brance, jakoby oživli a v závěru po standartní situace vyvinuli tlak a domácí stoper Fukan si srazil míč do sítě 4-1. V závěru půle se nic už nestalo.

Druhá půle byla ze strany hostí o poznání jiná, ale vyrovnat už nedokázali.

Domácí, jakoby to vedení ukolébalo a hosté si začali vytvářet šance. Nejprve minul bránu Vostál, o chvíli později dorazil Vostálovu střelu do sítě Bačkovský a snížil na 4-2. Hosté si dále vytvářeli tlak a z toho plynulo také to, že domácí dostali za zápas 7 žlutých karet. V 78. minutě se míč dostal ve vápně před úplně volného Bačkovského, který trestuhodně přestřelil bránu. O chvíli později po chybě domácích šli do brejku Speřice, ale vynikající Pazderka šanci zneškodnil, následně Eremiáš přestřelil. Domácí ve druhé půli už moc šancí neměli, ale i tak zaslouženě vyhráli 4-2.



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda ml. (hráč): Přijel k nám dobře známý soupeř....už od začátku jsme si vyvíjeli tak na hru hostů, myslím, že jsme zaslouženě vyhráli. Ikdyž, řekl bych, že jsme ten zápas už jen dohráli.. Chtěl bych pochválit Přibyslav, že, přestože prohrávali o tři branky tak se snažili s tím něco udělat. Navíc měli v bráně výborně chytajícího Pazderku, který je ve druhé půli podržel v našem úniku. Zápas to byl velmi zajimavý

SK Přibyslav
Jaromír Vopršal (kapitán): Soupeř byl v prvním poločase o třídu lepší a zaslouženě vedl. Ve druhém poločase se hra vyrovnala. Výsledek odpovídá dění na hřišti.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
A. Žáček [-] - D. Moravec [-] , M. Štěpánek [-] , P. Moravec [-] , M. Fukan [-] - D. Vlček [-] , D. Jančík [-] , J. Holenda [-] (87. T. Jůzl [-] ) - M. Pohan [-] (85. M. Maděra [-] ) , P. Svoboda [-] , P. Soukup [-] (67. M. Eremiáš [-] )

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Vopršal [-] (64. L. Vykoukal [-] ) , M. Votava [-] , J. Novotný [-] , S. Pochop [-] , J. Bačkovský [-] , M. Ondra [-] , J. Prchal [-] , M. Krčál [-] , J. Sibera [-] , A. Vostál [-]

ŽK: 33. M. Pohan , 42. P. Moravec , 57. P. Svoboda , 72. D. Vlček , 83. M. Eremiáš , 89. D. Jančík - 21. M. Krčál , 52. M. Votava , 71. S. Pochop .
Místo: Speřice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: PETRLÍK Ladislav - VONEŠ Jakub, DVOŘÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Radek Ryšavý
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích