2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice zdolaly Velkou Bíteš


Branky


33

Jaroměřičtí se trefili v závěru obou poločasů a zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Jaroměřice po pádu z krajského přeboru prolétly druhou krajskou soutěží a svůj pád se pokusí v této sezóně zastavit v 1.B třídě. V prvním kole na jejich pažit zavítalo béčko Velké Bíteše, které se netají ambicemi hrát na předních příčkách tabulky.

 

Hrstka diváků si v Jaroměřicích příliš pohledného fotbalu neužila. Domácí provázelo plno nepřesností. Hosté se snažili. Domácí jim nabídli několik šancí, které ale brankou neskončily. Skóre se změnilo v nastaveném čase prvního poločasu. Chyba hostující defenzívy znamenala vedení pro domácí. Tu potrestal kapitán domácího celku Jiří Urbánek - 1:0. Domácí tak do kabin odcházeli v lepší náladě.

Domácí si vedení pohlídali

Jaroměřice se po přestávce zaměřili na defenzivu a spoléhali na rychlé protiútoky. Hosté marně dobývali domácí svatyni. Když už se dostali do zakončení, tak nemířili přesně. Jeden z brejků domácí přetavili v uklidňující branku v 82. minutě, kdy Bartoška překonal po parádní individuální akci Kalaye Pejchal - 2:0. Tímto výsledkem také utkání skončilo.

 

Jaroměřice jedou v dalším kole k souboji nováčků do Rudíkova. Velká Bíteš hostí Přibyslavice.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Tomáš Hambálek (hráč): Utkání moc kvalitního fotbalu nenabídlo. V první půli nás sráželi nepřesnosti a na jejím konci jsme dali šťastný gól po hrubce hostí. Velká Bíteš po půli přidala, ale proti naší pozorné obraně se neprosadila. Druhý gól jsme dali po pěkné akci Kalaye a bylo rozhodnuto.

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (vedoucí): Utkání nevalné úrovně rozhodla první branka v nastavení prvního poločasu, po obrovské chybě naší defenzivy. Přitom jsme měli také několik vyložených šancí. Ve druhém poločase už domácím stačilo pozorně bránit a hrozit z brejků, který v závěru dotáhli do druhé branky.



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Macháček [-] - A. Filipi [-] , J. Heralecký [-] (88. P. Jurka [-] ) , T. Kalay [-] , P. Pejchal [-] , Z. Melán [-] , F. Dusík [-] , M. Svoboda [-] , V. Loucký [-] , J. Urbánek [-] , T. Hambálek [-]

FC PBS Velká Bíteš B
J. Bartošek [-] - D. Hibš [-] , O. Švanda [-] , M. Smejkal [-] (87. M. Urbánek [-] ) , M. Švanda [-] - T. Pelán [-] , J. Jakeš [-] , M. Chadim [-] (68. J. Jelínek [-] ) - M. Tvrdoň [-] (24. F. Mičánek [-] ) , D. Rozum [-] , J. Pokorný [-] -

ŽK: 65. Z. Melán , 88. T. Kalay .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - JIRSA Miloš, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Kozojed
Tip experta: remíza

Remíza. Vidím to jako vyrovnaný zápas.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích