FOTO: Rudíkov si doma zastřílel


Branky


3. M. Skryja , 6. O. Štolpa , 8. J. Pažourek , 39. M. Svoboda (vl.) , 50. M. Skryja - 76. P. Pejchal (p.)
33

V souboji nováčků excelovali domácí, kterým parádně vyšel začátek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hosté zahrozili hned ve 2. minutě, zahráli rohový kop a ve vápně se dokázal prosadit Dusík, hlavou poslal míč těsně vedle brány. O minutu na to udeřilo na druhé straně, u zrodu akce byl obránce Lehký, který přihrál Trnkovi P., ten z první posunul na Skryje M., ten obešel dva protihráče a míč si nachystal na pravou nohu a míč umístil do sítě k tyči - 1:0. V 6. minutě založil akci opět obránce domácího týmu, tentokrát Dobrovolný z vlastní poloviny hřiště poslal přesnou přihrávku Štolpovi, ten obešel stopera a levou nohou poslal míč do sítě - 2:0. Brankář Macháček si nešáhl na míč a už ho dvakrát vyndával ze sítě. V 7. minutě se však vyznamenal, domácí poslali dlouhý centr směrem na hostující branku, Štolpa míč hlavou posunul na Skryju M. a ten přes stopera hostů vystřelil a Macháček reflexivně vyrazil míč na rohový kop. Rohový kop zahrál Trnka P. na Pažourka a ten přímo z centru vystřelil na vzdálenější tyč a míč byl opět v síti - 3:0. Ve 14. minutě nakopával míč domácí Dobrovolný, trefil však prvního protihráče, míč se odrazil k útočníkovi hostů a ten vystřelil, míč směřoval mimo branku, ale trefil Nožičku a mířil na druhou stranu, než šel brankář Doležal, Doležal stihl zareagovat a míč před brankovou čarou chytit. Ve 26. minutě Mikyska poslal do útoku po pravé straně Pažourka, ten zatáhl míč k brankové čáře a poslal jej před bránu hostů, Štolpa míč netrefil a před Trnkou J. obránce odkopl míč na rohový kop. Po rohovém kopu se ve vápně hostů prosadil Štopa, hlavou míč poslal na bránu, bránící hráč míč srazil na další rohový kop. Ve 37.minutě domácí zahrávali trestný kop před velkým vápnem, míč si postavil Pažourek, dobře jej kopl pod břevno hostující branky, ale tam stál brankář Macháček a míč vyboxoval. Ve 39. minutě poslal Pažourek přihrávku na Štolpu, který poslal střílený centr před bránu hostů, kde byl Skryja M., před ním se do dráhy míče postavil hostující Svoboda a míč usměrnil do vlastní branky - 4:0. Těsně před koncem poločasu měli hosté možnost zahrávat trestný kop před hranicí velkého vápna, trestný kop byl zahraný za obranu domácího týmu a tam si naběhli tři hostující hráči, jeden z nich hlavičkou poslal míč mimo branku a tak se šlo do kabin za jednoznačného stavu 4:0. 

 

Domácí si vedení pohlídali

Vstup do druhého poločasu vyšel domácímu týmu, v 50. minutě poslal Trnka P. centr do vápna hostů a tam nejvýše vyskočil Skryja M. a hlavou poslal míč do sítě - 5:0. V 64. minutě podnikli hosté po pravé straně rychlý útok do otevřené obrany domácího týmu, přišel centr před bránu a útočník poslal míč do sítě, gól nemohl být uznán pro postavení útočníka v ofsajdu. Hosté se čestné branky přece jen dočkali, a to v 76. minutě kdy dostali možnost zahrávat pokutový kop, míč na značku pokutového kopu si postavil Pejchal a míč poslal do sítě, i když si na míč brankář Doležal šáhl - 5:1. Poslední slovo mohli mít domácí hráči v 78. minutě, Skryja V. přihrál Skryjovi M., který bez větších potíží utekl obránci a byl v dobré střelecké pozici před brankářem, vystřelil, ale přestřelil bránu a tak se hattricku nedočkal. Domácí předvedli výborný výkon a o svém vítězství rozhodli hned v prvních deseti minutách utkání. 

 

Rudíkov jede v dalším kole do Přibyslavic. Jaroměřice hostí Stonařov.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Jaromír Trnka (trenér): Herní převahu jsme dokázali vyjádřit i vstřelenými brankami, s předvedenou hrou a i s výsledkem museli být spokojeni i diváci.

FK Jaroměřice nad Rokytnou
Tomáš Hambálek (hráč): Rudíkov zaskočil Jaroměřice třemi rychlými góly během osmi minut. Kdy poté již bylo téměř po zápase. Do poločasu ještě padl vlastní gól. Poločasový výsledek 4:0 byl dosti kruty, ač spravedlivý. Druhý poločas domácí zvolnili. Hosté už jen korigovali z nařízené penalty a odjíždí tak s nášupem a ztrátou klíčového hráče Dusíka.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: PŮLPÁN Ondřej - JANOVSKÝ Aleš, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 8. 2019 08:30
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: David Mareš
Tip experta: remíza

Rudíkov proti nám neodehrál špatný zápas. Čekám, že doma neprohrají s Jaroměřicemi.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů