4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice doma nezaváhala


Branky


13

Fotbalisté Rokytnice zvítězili jasně na svém hřišti s Horním Újezdem v poměru 4:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Tým trenérů Vranky a Mastného má za sebou úspěšný start do nové sezóny. Pohárová výhra 9:1 proti Čáslavicím,  vítězství 5:0 proti Hartvíkovicím a naposled výhra 6:1 na hřišti Nových Syrovic. Nyní do rokytnického areálu zavítal tým Horního Újezdu, který v minulém kole obral o body Hartvíkovice při remíze 2:2. Před nedělním utkáním se musel kouč Vranka obejít bez hráčů Hakla a Železníka, ale do hry se oproti minulému utkání vrátil Pospíšil, šanci na lavičku dostali také tři dorostenci a poprvé v základní sestavě se objevil Pokorný. Domácí tým se dostával přes újezdský obranný val do zakončení těžko. Pokusy rokytnických hráčů končily mimo nebo v rukavicích gólmana Hradeckého. Veleba z malého vápna mířil mimo, Ferklův přímý kop prosvištěl nad bránou a Vahil’ova rána zpoza šestnáctky pouze rozezvučila břevno. Ve 38. minutě již ale vypuklo v domácím kotli nadšení. Ferkl zahrával rohový kop, k míči se dostal Šoukal a vstřelil tak svoji premiérovou branku v modrém dresu. Do kabin tedy Rokytnice šla s nejtěsnějším možným vedením.

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

 

I ve druhé půli byli domácí herně lepším mužstvem, avšak stále se čekalo na další vstřelenou branku. Veškeré šance opět končily mimo či u Hradeckého. K největší šanci se Rokytnice dostala po hrubce v obraně Újezdu. Gólman se nedomluvil s obráncem při malé domů, Pokorný vypíchl brankáři balón, naservíroval jej před bránu, kde ho ale před Štefánkem uklidil do bezpečí obránce hostí. Do šance se dostali také újezdští, avšak Pospíšil precizním skluzem zamezil Řezáčovi v tom, aby pokračoval sám na rokytnického gólmana Hobzu. S dalšími náznaky šancí hostů si obrana 1.SK poradila. V 69. minutě již diváci další branku viděli a v táboře domácích zavlála radost. Ve vápně obdržel přihrávku Sáček, vystřelil a od tyče se jeho střela dostala do brány. Za šest minut přišla třetí branka, střelou k tyči překonal újezdského gólmana Veleba. Navýšit vedení mohl Bartejs, ale z nadějné pozice mířil pouze do Hradeckého rukavic. V závěru utkání se prosadila i třetí posila domácích, po Šoukalovi se Sáčkem se do listiny střelců zapsal i Pokorný.

 



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Petr, hráč: Rokytnice si tak připsala další tři body a vylepšila i skóre. Aktuálně má na svém kontě devět bodů a skóre 15:1. Příští týden je na programu šlágr kola, souboj dvou stoprocentních týmů, Třebelovice přivítají Rokytnici, diváci se tak mohou těšit na zápas o 1. místo tabulky.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - E. Pokorný [-] , J. Veleba [-] (83. D. Píša [-] ) , J. Herbrych [-] (63. M. Štork [-] ) , A. Pospíšil [-] , R. Ferkl [-] (83. P. Svoboda [-] ) , A. Štefánek [-] (71. M. Bartejs [-] ) , M. Vahila [-] , J. Hakl [-] , M. Sáček [-] , R. Šoukal [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Sirota [-] , K. Kresa [-] , V. Pavlík [-] , V. Štaffa [-] (56. T. Kalina [-] ) , M. Čermák [-] , L. Loucký [-] , M. Řezáč [-] , M. Ošmera [-] , J. Jonáš [-] , M. Veselý [-] (83. R. Palík [-] )

ŽK: 69. M. Sáček - 23. M. Ošmera , 58. M. Čermák .
Hráči zápasu: L. Hobza , M. Sáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - ŠULC Radek (N), BAZALA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Aleš Kisela
Tip experta: výhra domácích

Újezd potrápil naposled Hartvíkovice, ale tipují výhru Rokytnice.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích