2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2019 14:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd nestačil na Blatnici


Branky


11. J. Jonáš , 19. M. Čermák - 9. M. Sova , 30. J. Trnka , 78. Z. Eberl
15

V zápase dvou týmů ze spodní části tabulky domácí Horní Újezd nestačil na Blatnici a podlehl jí 2:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po dvou gólech

Poslední domácí zápas hraný v podzimní části soutěže vyhlížel k přímému souboji o jedenácté místo v tabulce a o možnost bodově více odskočit týmům ve spodní části tabulky. Panovalo krásné slunečné počasí, které v tomto období nebývá tak přívětivé. Takže  ani o diváky nebyla nouze. Předešlé zápasy hrané s týmem Blatnice vyzněly ve prospěch hostujícího týmu. Tuto skutečnost chtěl domácí tým zvrátit. Domácí začali aktivně, ale hosté se ujali vedení již v 9. minutě zásluhou M. Sovy. Domácí byli trošku zaskočeni, ale snažili se o rychlou odpověď. To se jim podařilo také velice brzy, a to v 11. minutě, kdy po trestném kopu z blízka vyrovnával J. Jonáš. Domácím se dokonce podařilo jít v 19. minutě po pěkné střele M. Čermáka do vedení 2:1. Bohužel místo, aby domácí vytěžili z psychologické výhody, hosté srovnali po přímém kopu a střele z blízka ve 30. minutě J. Trnkou. Poté ještě přišla pro domácí ztráta v podobě zraněného M. Ošmery. Do poločasu se, ale již žádný z týmů gólově neprosadil a poločas skončil 2:2.

Hosté urvali výhru ve svůj prospěch

Druhý poločas nasvědčoval tomu, že komu se podaří vstřelit třetí gól, zvítězí. Hra byla zpočátku neurovnaná a nebyla nouze o nepěkné zákroky. Jak na straně domácích, tak i na straně hostů. I když s tím nebudou jistě souhlasit. Částečně se pak hra uklidnila a hráči se věnovali hře a ne osobním soubojům. Hosté po přímém kopu trefili pravou tyč. Domácí se dostali do šance díky M. Řezáče, ale střela byla bohužel slabá a gólman hostí s ní neměl moc práce. Rozuzlení přinesla 78. minuta, kdy pěknou střelou překonal hostující Z. Eberl domácího gólmana P. Hradeckého. Stav utkání se již neměnil a hosté si po vyrovnaném utkání odvezli všechny body.       

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Byl to zápas, který vyzněl pro hosty. Chyběl nám za stavu 2:1 zklidňující elelment, přidržení míče a přesnější rozehrávka, klid na míči. Moc šancí jsme neměli. Dva góly bylo asi naše maximum. Branky hostí padly po špatném bránění standartek, tentokrát. Zápas byl v některých pasážích dost bolestivý. Někteří hráči nedokázali udržet nervy a reagovali v soubojích zbytečně tvrdě. Trestalo se žlutými, ale jak na straně domácích tak hostí se mohla objevit i jiná barva.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Sirota [-] , M. Ošmera [-] (33. T. Kalina [-] ) , M. Veselý [-] , M. Řezáč [-] , M. Čermák [-] , L. Loucký [-] , J. Pivoňka [-] , K. Kresa [-] , J. Jonáš [-] , T. Vávra [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - D. Lojka [-] , M. Svoboda [-] , J. Trnka [-] , J. Šimek [-] (87. M. Šabatka [-] ) , Z. Eberl [-] , L. Tomšíček [-] , M. Hutař [-] , M. Sova [-] (89. T. Pokorný [-] ) , M. Karásek [-] , M. Šabatka [-] (69. T. Cech [-] )

ŽK: 4. T. Vávra , 48. J. Pivoňka , 90. K. Kresa - 37. D. Lojka , 48. J. Šimek , 90. T. Cech .
Hráči zápasu: M. Čermák - Z. Eberl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - JÁN Jiří, BAZALA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2019 10:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 13:07
Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 15:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 20:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 16:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 14:07
Radim Procházka

Expert: Milan Tůma
Tip experta: výhra domácích

Horní Újezd prokázal zlepšení a hlavně na domácí půdě je momentálně silný a vyhraje 2:1.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 09:29

Tip: výhra hostů