Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 16:30

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hřebeč zabrala v Kosoři a připsala si první výhru


Branky


16

Kosoř - Možná až překvapivě měl tým Hřebče, který zajížděl do Kosoře po třech zápasech na svém kontě nula bodů, ale po tomto zápae to již neplatí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli, ale přišel obrat

Do vedení šli jako první domácí a to ve 23. minutě po gólu Kostky - 1:0. Vedení Kosoři ale vydrželo jen šest minut, než se trefil po dobře zahrané standardní situaci Brodský - 1:1. Hostům se povedlo otočit skóre ještě první poločas. Ve 41. minutě se prosadil znovu Brodský a opět to bylo ze vzduchu - 1:2. Oba celky poté nastřelily ještě břevno.

Padaly góly i červené karty

Druhý poločas začal vyloučením hřebečského Pinkase ve 47. minutě. Na druhé straně ho o deset minut později napodobil Slunéčko, a tak se hrálo deset na deset. V 59. minutě mířil přesně do černého Červený po individuální akci Faktora - 1:3. Definitivní rozhodnutí přišlo o čtyři minuty později z kopačky Čmejly - 1:4. Kosoř se zmohla ještě na snížežení z penalty po faulu Dolejše, když se nemýlil Folejtar - 2:4. Pátý gól Hřebče přidal ještě v 82. minutě Sedláček - 2:5.



Ohlasy k zápasu



SK Hřebeč
Miroslav Novák: "Na specifickém malém hřišti jsme hráli jednoduchý a účelný fotbal, tentokrát to nebylo moc ke koukání, ale konečně máme body. Jsme s body samozřejmě spokojeni a i s nasazením matadora Jozefa Janíka. Kaňkou zápasu byly červené karty, které rozhodčí rozdal na obou stranách, bohužel."



Sestavy


Kosoř
P. Krystyník [-] - A. Janoušek [-] , P. Stejskal [-] (65. T. Vladyka [-] ) , J. Hrubý [-] (70. M. Nehoda [-] ) , J. Slunéčko [-] , J. Večeřa [-] , J. Petržílka [-] (65. D. Tkachenko [-] ) , M. Folejtar [-] , J. Skřivánek [-] (70. I. Vodecký [-] ) , M. Kostka [-] (81. N. Kaliský [-] ) , K. Piták [-]

SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - J. Faktor [-] (84. E. Urban [-] ) , N. Obradovič [-] (60. M. Stříbrský [-] ) , J. Brodský [-] , J. Janík [-] , R. Macháč [-] , M. Novák [-] , M. Čmejla [-] (80. J. Vyšín [-] ) , J. Pinkas [-] , M. Dolejš [-] , D. Červený [-] (68. F. Sedláček [-] )

ŽK: 61. K. Piták , 77. A. Janoušek - 40. J. Brodský , 75. M. Dolejš , 77. M. Novák , 90. J. Janík . ČK: 58. J. Slunéčko - 47. J. Pinkas .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PALEK Michal - DIVILEK Peter, MBOUSSA Matthieu.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Ondřej Pilař
Tip experta: remíza

Dva týmy, které začátek sezóny nezastihl v nejlepší formě, čekám remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza