Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 17:00

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase týmů, které měly nula bodů, porazila Lysá nad Labem hosty z Nového Strašecí


Branky


58. F. Vránek , 67. S. Ježek , 84. M. Kubín - 52. L. Mrázek (p.)
16

Lysá nad Labem - V utkání soupeřů, domácích i Nového Strašecí se hrálo opravdu o hodně, oba týmy chtěly urvat první body v sezóně, ale více za nimi šli domácí a těm se také podařilo zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fantastický Klíma držel hosty

V 10. minutě zahrávali hráči Lysé nad Labem rohový kop, po kterém hlavičkoval vránek nad branku. Na druhé musek zasahovat po samostatém úniku domácí brankář. Ve 22. minutě se v gólové šanci ocitl Ježek, avšak proti jeho zakončení se vytáhl parádním zákrokem Klíma a o dvě minuty později nebyl úspěšný ani Brabec. Ve 29. minutě vyzněl souboj mezi Ježkem a Klímou znovu pro hostujícího brankáře. A i do třetice byl v tomto souboji úspěšný Klíma, který tak držel bezbrankový stav.

 

Ve 37. minutě mohlo udeřit na straně Novostrašeských, ale zakončení jednoho z hostí mířilo nad branku. A tak jako v celém prvním poločase přišel další souboj mezi Ježkem a Kímou a znovu úspěšný hostující brankář.

Vedení Strašecí, ale obrat domácích

V úvodu druhého dějství se zaskvěl Rathouský a poté mu pomohla i tyč. V 52. minutě byla nařázena penalta pro hostující mužstvo a Lukáš Mrázek nepohrdl - 0:1. Vedení hostí mělo ale jepičí život, když Vráněk usměrnil hlavou do sítě míč po centru Brabce - 1:1. Ještě předtím trefil Ježek tyč. V 63. minutě nastřelil Vránek pouze brankáře.

 

V 67. minutě dokonali domácí obrat, Kubín přiťukl po rohovém kopu Brabce míč k Ježkovi a ten ze své několikáté šance zápasu poprvé uspěl - 2:1. O deset minut později připravil ideální pozici Ježek pro Veselého, který ve vyložené šanci branku přestřelil a o pár vteřin později mířil mimo Brabec.

 

V 84. minutě přišlo definitivní rozhodnutí, když Kubín přesnou hlavičkou zužitkoval rohový kop Brabce - 3:1. V poslední šanci vychytal Růžičku skvělý Klíma, ale to nemělino nic na tom, že v zápase dvou týmů, které měly nula bodů, se mohla radovat Lysá nad Labem.



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Lysá
Václav Šlingr, vedoucí mužstva: "V utkání soupeřů, kteří po čtyřech zápasech byli bez bodů, jsme dokázali zvítězit a po dlouhých čtyřiceti třech letech, si v krajském přeboru připsat první úspěch. Vítězství je zaslouženě vybojované po zodpovědném výkonu všech našich hráčů, kteří se tentokrát vyvarovali chyb z předchozích zápasů. Velkým přínosem bylo, že po delším zranění nastoupil Matěj Brabec, který se podílel na všech našich brankách."

TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Mrázek: "Podali jsme jeden z nejhorších výkonů, co pamatuji. Soupeř byl špatný a my jsme se přizpůsobili jeho hře. Z naší strany to bylo špatné od útočníků až po obránce. Jediné měřítko snese náš gólman. Klidně jsme mohli na začátku druhé půle vést tři nula, ale dali jsme jen jeden gól. Přestože naše hra dobrá nebyla, nějaké šance jsme měli. Dali jsme i první gól, ale nepochopitelně jsme si nechali dát tři branky. Ty inkasované góly byly stupidní. Po druhé brance jsme byli zlomení a už jsme s tím nic nedokázali nic udělat."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hes Filip - MAREK Tomáš, VYHNAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 9. 2019 08:15
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Jakub Vaníček
Tip experta: remíza

Tady bude remízka. Oba týmy jsou zatím bez bodu, tak se o něj teď spolu podělí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích