2:3p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 10:15

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany prohrály penaltový rozstřel s Hřebčí


Branky


16

Klíčany - V poslední době dobře hrající Hřebeč zavítala na hřiště jednoho z favoritů na celkové vítězství. Zápas se divákům musel líbit, nabídl čtyři góly a další šance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slánský zajistil domácím vedení

První šance utkání přišla až ve 20. minutě, když ze strany nacentroval Slánský a sám hlavičkoval T. Krimlák, ale pouze do brankáře Zajíčka. O 15. minut později přišel další centrovaný míč domácích, hosté míč ještě odvrátili, ale pouze na vápno, kde se prosadil důrazem Slánský a z první prostřelil brankáře - 1:0. Hosté se snažili snížit, ale hrozili převážně ze vzduchu, ale do vyložené šance se nedostali. V největší šanci selhal M. Stříbrský.

Rychlý obrat hostí, nakonec byli rádi za remízu

Ve 47. minutě rozehráli Hřebečtí rohový kop na krátko, pak poslal míč do vápna Sedláček a domácí nechali zcela volného Pinkase a ten srovnal - 1:1. O sedm minut později již hosté vedli, gól dali znovu po rohovém kopu, Brodský vyhrál souboj a poslal míč do sítě - 1:2. Otěže pak převzali domácí a hnali se do šancí. Vyrovnat se Klíčanům povedlo v 73. minutě, když po obrovském závaru doklepl míč do sítě Kalaš - 2:2.

 

O chvíli později mohl jít sám na Zajíčka autor druhé domácí branky, ale na těžkém terénu ho zradilo zpracování. Podobně dopadl i SLánský, kterému míč odskočil a také ani on nezakončil. Do dvou nadějných šancí se dostval Kraus z pravé strany, ale hostům se povedlo odbránit. Tlak domácích byl obrovský, ale výhru za tři body to nepřineslo.

Všichni střelci byli úspěšní, až na jednoho, tím byl Kraus a bod navíc tedy brali hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Chtěli jsme potvrdit vítězství z minulého utkání v Kosoři na domácí půdě a první poločas tomu jinak ani nenasvědčoval. Největší chyba byla, že jsme prvních patnáct minut v druhém poločase zůstali ještě v šatně a ze dvou standardek jsme rázem prohrávali 1:2 a museli se snažit zápas otočit. Bohužel se povedlo pouze vyrovnat, i když si myslím, že utkání jsme měli vyhrát a z několika šancí za stavu 2:2, jsme měli nějakou proměnit. Použiju slova Haška z Bohemians, že na suchém hřišti se těžce hraje, kdyby možná bylo lepší, tak věřím, že jeden gól navíc jsme dali a vyhráli (smích). Bod je pro nás málo, ale zaspali jsme dvě standardky v druhé půli a to nás stálo body."

SK Hřebeč
Miroslav Novák: "Bylo to velice náročné fyzické utkání, na betonovém a hrbolatém hřišti to nebyl moc fotbal, ale spíše boj. Utkání mělo přesto vysokou kvalitu na tuto soutěž, bohužel domácí na to, že mají jedno z nejlepších týmů v soutěži, mají jednoznačně nejhorší hřiště, což je velká škoda. Měli by se nad tou ostudou v Klíčanech zamyslet. Domácí nás sice přehrávali, ale bojovností a poctivostí jsme dotáhli zápas do penalt, ve kterých jsme konečně uspěli. Dvou bodů si vážíme a konečně sbíráme body."



Sestavy


TJ Klíčany
J. Fiala [-] - T. Jurčík [-] , D. Pozníček [-] , M. Krimlák [-] , Š. Vošta [-] - A. Kraus [-] , P. Slánský [-] , T. Petříček [-] , D. Minha [-] (60. P. Hájek [-] ) - J. Kalaš [-] , T. Krimlák [-] (66. J. Předota [-] ) -

SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - J. Baranec [-] , F. Sedláček [-] , M. Stříbrský [-] (65. D. Červený [-] ) , J. Pinkas [-] , J. Brodský [-] , M. Servus [-] , J. Janík [-] (80. E. Urban [-] ) , R. Macháč [-] , M. Novák [-] , M. Dolejš [-]

ŽK: 41. Š. Vošta - 74. M. Servus , 81. M. Novák .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Roth Patrik - VAŇOUSEK Patrik, LOUDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Štěpán Vošta
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že potvrdíme naši formu a vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích