Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro Dolní Životice


Branky


15. M. Sváček , 24. R. Urban , 53. R. Urban , 82. T. Matyáš - 10. J. Javorek , 34. M. Hanák , 41. M. Pumr , 56. P. Dušek , 66. P. Dušek
25

V zápase padlo devět branek. Hosté dali o jednu víc a vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Životice vedly o jednu branku

Divokou přestřelku v Jakartovicích vyhrály Dolní Životice, které dokázaly využít chyb v obraně Jakartovic. Po deseti minutách zahrávali hosté Pumrem rohový kop, který se odrazil k Javorkovi, který z voleje vymetl vinkl jakartovické branky – 0:1. Po čtvrthodině hry ale domácí srovnali krok, když Urban přihrávkou pod sebe našel Sváčka, který uklízel míč do prázdné životické brány – 1:1. Ve 24. minutě dostal Urban přesný balon za obranu a blafákem pokořil brankáře hostí Otipku – 2:1. Životice srovnaly krok o deset minut později, když roh Pumra poslal hlavou do sítě zcela volný Hanák a gólman Barták byl zcela bez šance – 2:2. Čtyři minuty před pauzou po rychlé akci hosté skóre otočili, když se míč po dvojnásobném odrazu dostal k Pumrovi, který ho doklepl do odkryté domácí branky – 2:3. 

Oba týmy daly po dvou gólech

Vstup do druhé půle se lépe vydařil Jakartovicím, když v 53. minutě bylo znovu srovnáno, když Koneczný vyslal za obranu kanonýra Urbana, který si už věděl rady – 3:3. Životice pak dvěma góly jak přes kopírák odskočily na dvoubrankový rozdíl 3:4 resp. 3:5. Dvakrát v samostatných nájezdech v rozmezí deseti minut nezaváhal zkušený kapitán Dušek. Jakartovice už stačily jen snížit osm minut před koncem, když kapitán Urban gólově oslovil Matyáše a ten nezaváhal – 4:5. V závěru zápasu mohly góly padnout na obou stranách. Na domácí mohl srovnat skóre Koneczný na te hostující dvakrát zaváhal Borunský. 

 

V příštím zápase jedou Jakartovice do Březové. Dolní Životice přivítají Štítinu.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Radoslav Urban (kapitán): Bohužel nám hoří obrana, a to je hodně špatné. Dát doma čtyři góly a nevyhrát je špatné. Hosté hráli jednoduchý fotbal a vycházelo jim to, protože jsme jim nechávali hodně prostoru na zakončení, a proto vyhráli zaslouženě. Oni dávali branky strašně lehce, my se na ně hodně nadřeme.

FK Dolní Životice
Aleš Otipka (trenér): Zápas moc fotbalové krásy nepobral. Spíše to byl na hřišti boj než fotbal. Zápas ale pro nás dopadl se šťastným koncem a jsme rádi za tři body. Vyzvedl bych kolektivní výkon celého týmu.



Sestavy


FK Jakartovice
D. Barták [-] - R. Urban [-] , V. Koneczný [-] , D. Filip [-] , R. Mička [-] , T. Matyáš [-] , M. Sváček [-] , M. Poštulka [-] , P. Heinzke [-] , L. Martinka [-] , F. Havlíček [-]

FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - J. Leifert [-] , O. Jasník [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Elbl [-] , F. Elbl [-] , J. Javorek [-] , M. Pumr [-] , J. Tengler [-] , R. Vícha [-]

ŽK: 28. M. Hanák , 88. V. Otipka .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - JANECH Michal (N), SVĚTLÍK Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Pokud budou mít Jakartovice k dispozici brankáře, tak věřím, že vyhrají. Ale pozor, Dolní Životice prokázaly v prvním kole silnou morálku a ztracený zápas dokázaly zvrátit na svou stranu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Domácí sice nemají takové posily jaké očekávali, ale i tak maji silný tým, který Životice potrápí a vyhrají