2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.10.2019 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Přítočno píše další domácí vítězství


Branky


6

Třetí zápas v řadě bez inkasované branky slaví nováček soutěže SK Velké Přítočno, doma porazilo rezervu Slaného.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první šance zápasu se dostal Slaný, jehož hráč zakončil na přítočenskou bránu tvrdou střelou k tyči. Domácí gólman Svoboda ovšem míč akrobaticky zachytil a zneškodnil tak nejvetší hrozbu svého týmu v celém zápase.

 

Ve 13. minutě se pak podařilo pronimnout zleva přes bránící hráče domácímu Lukáši Senkovi, který nahrál nabíhajícímu Popelkovi před bránu, který míč bez problémů umístil do brány. Velké Přítočno mohlo slavit vítězství 1:0.

 

Dvě minuty nato se opakovala identická akce, jenom si její aktéři vyměnili role. Navyšující branku tentokrát vstřelil Lukáš Senko, 2:0.

 

Ve 25. minutě pak přišla další velká šance domácích, když v závaru před slánskou bránou prostrčil Popelka míč na Šilera, který však sám před gólmanem bránu testuhodně přestřelil.

 

Ve druhé půli byli na míč spíše hosté, avšak domácí brankář Svoboda svůj tým patřičně podržel a nechal za sebou čisté konto, jiř třetí po sobě.



Ohlasy k zápasu


„“ „Přítočno přivítalo v 10. kole I.B třídy na svém hřišti slánské béčko a nutno říci, že to vždy byl pro přítočenské ještě v době společných klání v okresním přeboru nepříjemný soupeř. A jak to tak bývá, historie se opakovala a Slaný bylo velmi nepříjemným soupeřem i nyní. Trenéru Fimanovi se ale naštěstí vrátil do sestavy uzdravený Popelka, což bylo dobře, protože ten byl u všeho podstatného, co se na hřišti odehrálo. Bojovným a soustředěným výkonem se tak povedlo nejen zápas vyhrát, ale i uhájit čisté konto ve třetím zápase po sobě, což je určitě skvělé.“




Sestavy


SK Velké Přítočno
P. Svoboda [-] - L. Popelka [-] (79. M. Andr [-] ) , P. Barthel [-] , D. Holeček [-] , P. Salyuk [-] , L. Senko [-] (86. L. Blažek [-] ) , P. Šiler [-] , P. Senko [-] , P. Jícha [-] , O. Kuba [-] , T. Pavlíček [-] (70. P. Slánský [-] )

SK Slaný B
M. Cílek [-] - T. Zíma [-] , P. Volgner [-] , J. Peška [-] , F. Novotný [-] , M. Zelenka [-] , M. Marek [-] (70. M. Kotěra [-] ) , J. Krym [-] , Z. Řehák [-] , M. Majtaník [-] , P. Danda [-]

ŽK: 20. P. Salyuk , 58. D. Holeček - 35. J. Krym .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - BEKEŠSKÝ Ondřej, KUBEČKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 10:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 08:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 13:50

Tip: výhra domácích