Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 16:30

5.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeviněves přetlačila v závěru Kly


Branky


5

Report zaslal Jaroslav Kysela. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V pátém kole na sebe narazily dva týmy ze dna tabulky – domácí Jeviněves, která je do té doby bez bodu a hosté z Kel s jedním bodem. „Hubené skóre“ mužstva Kel dává tušit, že to tentokrát nebude o vysokém skóre, tak jako v jiných utkání Jeviněvse, jež ve čtyřech utkáních inkasovala hrozivých 19 branek zatímco vstřelila pouze 6. Opět chyběl Tomáš Janovský, k němu se tentokrát přidal Honza Šelicha a Tomáš Navrátil, přesto byli domácí alespoň v kompletní jedenáctce, což u nich zdaleka není pravidlo..

 

Na hřišti v utkání od první chvíle dominovali hosté. Už v 10. minutě po závaru ve vápně hosté promarnili tutovku, když hostující útočník hlavou z malého vápna přestřelil úplně prázdnou branku! Několik dalších zakončení hostů postrádalo razanci či přesnost, takže si s nimi domácí gólman poradil. Ovšem hosté hráli stále v pohodě a věřili, že dříve či později se nějaká akce ujme, do šancí se dostávali snadno, ve středu pole Jeviněves prakticky nekladla odpor a hosté tak měli všechny odražené míče. Útok Jeviněvse byl neškodný, pouze jedna střela Petra Duchoslava ze 30 metrů donutila gólmana hostí zůstat v bdělém stavu, velké ohrožení ale nepřinesla. Jinak směrem dopředu Jeviněves nepředvedla téměř nic. Poločasový výsledek 0:0 byl pro domácí Jeviněves velice lichotivý a do druhého poločasu nastupovala s cílem udržet remízový stav pokud možno co nejdéle a pokud se naskytne možnost, tak strhnout vítězství na svou stranu. 

Domácí v závěru rozhodli

Samotná druhá půle toho na obrazu hry příliš nezměnila, ale přeci jen. Jeviněves si začala více dovolovat, na druhé straně ale musela přežít v defenzívě několik šancí hostí. Ti předváděli, proč mají na svém kontě pouze tři vstřelené branky. Dokážou si šance vytvořit, ale nedokážou gólově zakončit. Dá se ale tušit, že toto bude pouze o prolomení tohoto trápení a pak jim to tam začne padat. Pro Jeviněves dobře, že to Klům nevyšlo ani v tomto zápase. Naopak ač to nebyl z jeho strany příliš vydařený zápas, vzal Jirka Kokšál v poslední minutě míč na půlce hřiště, předkopl si jej mezi váhajícími obránci a tváří v tvář gólmanovi chladnokrevně zakončil přesně k tyči. Opaření hosté už se v závěrečném nastavení k ničemu nezmohli, takže si Jeviněves připsala šťastné vítězství. První v této sezoně. Snad aspoň to domácí „nakopne“ k většímu zanícení do fotbalu a zápalu do hry samotné.



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - P. Duchoslav [-] , J. Kokšal [-] , D. Velický [-] , P. Novotný [-] , M. Schoř [-] , M. Paul [-] , M. Tovara [-] (72. M. Malý [-] ) , P. Macák [-] , J. Špád [-] , M. Janovský [-]

TJ Kly
O. Borovička [-] - T. Lajn [-] , J. Šulc [-] , M. Rechcígl [-] , J. Hanzlík [-] , J. Hrstka [-] , J. Fabián [-] (60. J. Kohout [-] ) , J. Zelenka [-] , J. Hulička [-] (82. L. Foitl [-] ) , M. Veselý [-] , L. Sochor [-]

ŽK: 57. J. Kokšal .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HÁJEK Jaroslav - KYSELA Jaroslav (N), KUDELA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 9. 2019 14:51
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích