2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.03.2020 10:15

16.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Admira překvapivě veze ze hřiště Slavie bod


Branky


17

Béčko Slavie nepotvrdilo roli favorita a i přes převahu, kterou si drželo většinu utkání, muselo o své výhře rozhodnout až v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Admira potrestala nevyužité šance domácích

Červenobílý dres oblékl i hráč áčka Tomáš Holeš. Domácí do utkání podle očekávání vstoupili aktivněji a měli míč ve své moci. Kombinace sešívaných však přes pozornou hostující obranu do šancí dlouho nevedla. První větší možnost tak musel hasit domácí brankář Markovič, který dokázal vyrazit střelu Panýrka. Poté se do nebezpečných příležitostí už sešívaní dostali. Nebezpečný centr Koska obrana Admiry dokázala odvrátit do bezpečí. Další možnost Slavie přišla po rohovém kopu, kdy Holeš zakončoval ve skluzu a míč se zastavil až o břevno. Poté pálil z přímého kopu domácí Křišťan, ale trefil pouze zeď. Po půlhodině hry hlavičkoval v dobré pozici Červ, trefil však pouze místo, kde stál gólman Keller. Další dvě střely sešívaných si vzal za své Joao Felipe. Nejprve se uvolnil na levé straně, ale jeho střela do středu branky, kde byl opět Keller. Další pozice byla složitější a odpovídalo tomu i zakončení brazilského mladíka. To skončila vysoko nad brankou. Ve 42. minutě zahrával rohový kop Admiry Horák, míč si ve vápně našel Štěpán Zahálka, který potvrdil roli střelce a nekompromisní hlavičkou zajistil Admiře poločasové vedení 1:0.

Slavia dokázala vyrovnat, poté byl její kapitán vyloučen

I ve druhé půli měli domácí převahu a v 58. minutě se dočkali vyrovnání. Střídající Vlasák obešel na levé straně několik protihráčů, namířil si to přímo do vápna, kde ještě našel dokázal přihrát přesně na volného spoluhráče, jímž byl Joao Felipe, který neměl problém střelou k bližší tyči vyrovnat. V dalším průběhu sešívaní dále utahovali šrouby a vedoucí branku měl na noze Lukáš Červ. Jeho ránu z voleje zastavilo břevno. Admira se soustředila převážně na obrannou činnost. V 70. minutě domácí kapitán Vlček nepochopitelně mimo souboj o míč udeřil loktem do obličeje protihráče Vosického. Rozhodčí Severýn neváhal ani chvilku a Vlčka poslal rovnou do kabiny. I v deseti hráčích měla Slavia územní převahu. Do velké šance se dostal Holeš, ale jeho hlavičku vykopl jeden z hostujících hráčů z brankové čáry. To bylo do závěrečného hvizdu vše a následovaly penalty.

Bonusový bod pro Slavii

Za Slavii uspělo všech pět exekutorů. Protože gólman Markovič ve čtvrté sérii vystihl směr střely hostujícího Kureka, připsali si sešívaní druhý bod do tabulky.

Zdroje: 

Web SK Slavia PrahaWeb FK Admira Praha

 

Ohlas trenéra Admiry Františka Peřiny:

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Praha B
Martin Hyský - trenér: V zápase bylo spousta pozitiv, jsem rád, že jsme zápas dovedli ke dvěma bodům, každý je v tabulce důležitý. Potvrdilo se to, co jsme čekali. Na malé umělce to bylo hodně soubojové utkání, které vyhovovalo soupeři. Připravovali jsme se na to, že je Admira hodně nebezpečná ze standardních situací, bohužel gól, který jsme inkasovali, padl právě po standardní situaci, kterou jsme nevyřešili úplně ideálně. Na druhou stranu jsme ale celý zápas kontrolovali hru a byli jsme lepším týmem. Vytvořili jsme si šance, které jsme nedokázali proměňovat, trefili jsme dvě břevna a tyč. Zdá se, že dva body jsou málo, protože po tom průběhu měly zůstat všechny tři doma. V zápase ale bylo spoustu pozitivních věcí i přes to, že jsme dohrávali v deseti. I tak jsme ale pořád byli lepším týmem a vytvořili jsme si šance. Samozřejmě jsme smutní, že jsme do jara nevstoupili za tři body, pozitivní pocity ale převažují před těmi negativními.




Sestavy


SK Slavia Praha B
J. Markovič [-] - T. Holeš [-] , J. Felipe [-] , M. Švec [-] , T. Vlček [-] , A. Toula [-] (85. J. Janoušek [-] ) , M. Douděra [-] (46. A. Vlasák [-] ) , D. Kosek [-] , L. Červ [-] , J. Zeronik [-] , J. Křišťan [-]

FK Admira Praha
M. Keller [-] - M. Horák [-] , Š. Zahálka [-] , A. Čížek [-] , M. Douděra [-] (55. J. Kurek [-] ) , J. Panýrek [-] , V. Záruba [-] (69. M. Čácha [-] ) , O. Vosický [-] , J. Martinic [-] (88. J. Štefan [-] ) , M. Fric [-] , O. Herc [-]

ŽK: 25. D. Kosek , 67. J. Felipe - 6. M. Fric , 23. A. Čížek , 24. M. Horák , 63. O. Vosický , 70. O. Herc . ČK: 70. T. Vlček .
Hráči zápasu: A. Vlasák - Š. Zahálka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Severýn Vojtěch - ČERNÝ Ondřej, FIŠER Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Karel Holešta
Tip experta: výhra domácích

Vidím to jako jednoznačnou záležitost pro Slavii.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích