T. Adam 52.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice poprvé padly! V podzámčí se radují


Branky


52. T. Adam
0

Trvalo to 13 kol a nováček z Katovic byl poprvé  pokořen. Katem se stala Hluboká, která v domácím prostředí napravila 10 dní klopýtnutí 4:0 se Soběslaví. Trenér Wolhgemuth dosáhl velmi cenné výhry a jeho svěřenci zapříčinili, že konec podzimu nabídne přeci jen zajímavější boj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Katovice jeli na Hlubokou v roli favorita i přesto, že jim chyběl kapitán týmu Pavel Krejsa, jenž se zranil v posledním utkání proti Želči. Zástupcem kapitána proto byl Libor Horejš, jenž se v kapitánském souboji utkal s „vedoucím“ Hluboké svým bratrem Radkem. Vcelku nezvyklá situace, kterou oba hráči zažili poprvé.

Od úvodu zápasu byli aktivnější katovičtí, kteří si na situaci vitálnějšího týmu už museli zvyknout.  Navíc se opět mohli cítit jako doma, jelikož na tribuně bylo více hostujících fanoušků, než diváků na straně Hluboké. David Brašnička v bráně Hluboké se rozhodně nenudil. Hosté hrozili jak ze hry, tak ze standartních situací, u nichž však chyběl Pavel Krejsa, který je v této disciplíně hodně platným hráčem.

Ke konci poločasu zahrozili také domácí, ale střela Radka Horejše nenašla cestu mezi tři tyče. Do kabin se tedy šlo za bezgólového stavu.

Druhou půli chtěli hosté strhnout vedení na svou stranu, ale stále se jim to nedařilo. Pravidlo nedáš dostaneš tak opět zafungovalo. Katovičtí neproměnili několik šancí a Hluboké stačila druhá. Šikovný Tomáš Adam prostřelil Švehlu a rozjasnil tak tvář trenéra Wolhgemutha.

Hosté se i nadále pokoušeli o stálý tlak, ale tentokrát jim nebylo přáno a z Hluboké nad Vltavou odjeli bez bodů. „Do dalšího zápasu musíme jít opět s pokorou a ono to zas začne padat. Poslední dva zápasy jsme nedali ani branku a ztratili dohromady pět bodů. Věděli jsme, že to nebude trvat věčně ta neporazitelnost. Pracovat budeme ale dál a doufám, že se to projeví hned v následujícím utkání,“ věří ve zlepšení Tomáš Hajdušek.

Katovice zajíždí do Rudolfova, Hluboká přivítá Osek.



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš: Myslím, že to byl po delší době zápas, který se nám povedl. Katovice jsme nepustili do žádné vážnější šance, ačkoli měli střely z větší vzdálenosti a centry ze stran, s kterými jsme si dokázali poradit. Na druhé straně jsme mohli minimálně ještě gól přidat, to se nepodařilo, ale tentokrát to nevadilo. Porazili jsme velmi silného soupeře, za což jsme velmi rádi.

SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek: "Podle mého názoru jsme neodehráli špatné utkání. Celý zápas jsme měli územní převahu, ale bohužel se nám, stejně jako v sobotu doma se Želčí, vytratila lehkost a přímočarost okolo útočného vápna. Řešíme věci zbytečně komplikovaně. Měli jsme snad 10 střel, ale nebezpečné byly tak maximálně dvě. Ani ze standardky jsme si tentokrát nepomohli, citelně při nich chyběl náš nejvyšší hráč Pavel Krejsa. Gól jsme obdrželi z protiútoku po ztrátě na útočné polovině, trochu nepozornost od nás v obraně. Domácí hráli dobře, bránili a vyráželi na velkém hřišti do brejků, mají na to typy - Lovička s Horejšem jsou rychlí, Stráský zase umí zrychlit hru kvalitní přihrávkou. Trochu se nám nakupila zranění, která se nám až do teď vyhýbala. Vzhledem k náročnému losu to není nic příjemného, ale nějak se s tím popereme. Do Rudolfova pojedeme se stejnou pokorou, jako jsme jeli první kolo do Dražic, budeme jezdit po zadku a zjednodušíme hru. Opět děkuji našim fanouškům, kterých dorazilo několik desítek."



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - S. Legdan [-] , K. Jonáš [-] , T. Antoš [-] , J. Čermín [-] - R. Horejš [-] , M. Lovička [-] (84. J. Rubick [-] ) , O. Němec [-] , Z. Stráský [-] (78. K. Jandera [-] ) - T. Adam [-] , L. Valenta [-] (89. D. Ambrož [-] )

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Horejš [-] (66. R. Náhlík [-] ) , L. Černý [-] , T. Hajdušek [-] , D. Blatský [-] - K. Cibulka [-] , J. Miklas [-] , P. Rejšek [-] , M. Repa [-] - J. Krýsl [-] (53. D. Zoubek [-] ) , P. Hovorka [-]

ŽK: 68. L. Valenta , 74. Z. Stráský , 88. T. Adam - 60. P. Hovorka .
Místo: Hluboká.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.