Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké drama se šťastným koncem pro Osek, který rozhodl v 90. minutě


Branky


0

Celkem pět branek padlo v utkání mezi Osekem a Planou. Domácí brzy vedli dva nula a jaksi je to uspalo. Ve druhém poločase se hostům podařilo vyrovnat. V poslední minutě ale rozhodl Baloušek o tom, že všechny body skončí doma. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas dvou poločasů. Takto jednoduše by se dal charakterizovat duel mezi Osekem a Planou.Hosté nastoupili bez Trčky a Pösingera, ale zato s Tomášem Štiakem, který se vrátil do obranné čtveřice Plané.

Od úvodu utkání byli aktivnější domácí, kteří se chopili režie hry a hráli ve viditelné pohodě, kterou potvrdili dvěma brankami.

V šestnácté minutě se prosadil po Balouškově centru kapitán Blažečka a o pět minut později byl za svou aktivitu oceněn Vladimír Uher, jenž dorážel balón do sítě. Domácí byli nadále lepším týmem, ale gól nepřidali a do šaten se šlo za stavu 2:0.

 

Mohlo by se zdát, že je to dostačující náskok, avšak vedení o dva góly bývá mnohdy nejpřeceňovanějí. Tým mírně povolí a pustí soupeře do hry. Přesně to se stalo v Oseku. Planá ve druhém poločase vycítila naději. V 62. kopali hosté přímý kop. Situace se chopil šikovný levák Martin Šahajda a krásnou střelou snížil na rozdíl jediné branky. Na začátku poslední desetiminutovky se Plané podařilo vyrovnat. Střela k tyči z kopačky Pěknice skončila za Lízalem a rázem se zdálo, že plánští jsou ve výhodě, jelikož jejich výkon šel v průběhu druhé půle hodně nahoru.

Osek se ale chtěl s domácími fanoušky rozloučit výhrou a ta nakonec přišla. Přímý kop rozehrál Schánělec, míč se ve vápně dostal až na Balouška a ten ponechal klidnou hlavu a zamířil přesně. Jeho trefa se stala vítěznou a Osek mohl slavit. Plánští fotbalisté však mohli ze hřiště odcházet se zdviženou hlavou, jelikož jejich výkon ve druhé půli prozradil vyšší ambice. 

Osek se v dalším utkání představí na hřišti Sedlice. Jedná se o okresní derby.

 

Planá doma přivítá Hlubokou.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Martin Carda: V domácím zápase jsme chtěli odčinit porážku z Hluboké a od začátku jsme převzali otěže hry a po první půli jsme šli do kabin s dvoubrankovým náskokem. Bohužel druhou půli jsme velmi polevili a nechali hosty utkání zdramatizovat. Naštěstí pro nás jsme utkání minutu před koncem rozhodli a výsledkem jsou velmi důležité tři body. Za první půli bych chtěl pochválit Vláďu Uhra a za celý zápas Jirku Balouška, který zápas na konci rozhodl.

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Tomáš Štiak: V Oseku jsme tahali první poločas za kratší konec a po zásluze prohrávali 2:0, ale do druhého jsme nastoupili odhodlaní se porvat o výsledek a odměnou nám bylo snížení a následné vyrovnání na 2:2.. Ale neuhlídali jsme 90.minutu a to rozhodlo o naší prohře.. Bod bychom si za druhý poločas zasloužili.. Poslední zápas máme doma Hlubokou a jestli nechceme, aby se nám vzdálili soupeři v tabulce, tak nám velí povinnost vyhrát.. Za sebe můžu říct, že do toho dáme maximum.



Sestavy


TJ Osek
L. Lízal [-] - M. Krejčí [-] , M. Carda [-] , K. Maroušek [-] , J. Baloušek [-] - I. Hanák [-] (73. J. Hoch [-] ) , J. Mráz [-] , J. Schánělec [-] , V. Dohonyi [-] (84. J. Novák [-] ) - L. Blažečka [-] , V. Uher [-]

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
B. Brandštýl [-] - M. Šahajda [-] , M. Kolský [-] , T. Štiak [-] , Z. Handrejch [-] - M. Janovský [-] (70. L. Irsa [-] ) , R. Welzl [-] , R. Voneš [-] , J. Pospíchal [-] - D. Havel [-] , M. Pěknic [-]

ŽK: 31. V. Dohonyi , 62. K. Maroušek , 83. J. Hoch - 32. J. Pospíchal , 72. M. Šahajda .
Místo: Osek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.