2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká otočila utkání s Osekem a tlačí se na stupně vítězů


Branky


0

Hluboká se po výhře nad Osekem posouvá na čtvrtou příčku a během sedmi dnů získala plný počet devíti bodů. Osek bude chtít své zaváhání napravit příští kolo s Planou nad Lužnicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osek zajížděl na půdu Hluboké v dobrém rozpoložení. Nejinak tomu bylo i domácí mužstvo, které končilo „anglický“ týden se šancí získat plný počet bodů.

Jednalo se o jeden z nejatraktivnějších zápasů 13. kola, vždyť oba týmy patří do horní části tabulky a v poslední době ukazují zlepšující se formu.

Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří vletěli do zápasu a diktovali tempo hry. „První poločas byl z naší strany hrozný, nedařila se nám kombinace a Osek nás přehrával,“ reagoval na průběh první pětačtyřicetiminutovky Tomáš Antoš. Osek se dostával do šancí a v 39. minutě se dočkal i gólu. Šťastným střelcem se stal Vladimír Uher, který si s nabídnuou příležitostí poradil jako správný útočník.

 

Do druhé půle nastupovali domácí s jediným – razantně zlepšit výkon a pokusit se o výhru. V 62. minutě zavelel k obratu důrazný Tomáš Adam, který krásnou brankou vyrovnal na 1:1. Po vítězném gólu proti Katovicím tak po čtyřech dnech vstřelil další velmi důležitý gól.

Osek si i přes inkasovaný gól dokázal v průběhu druhého poločasu vytvářet více šancí a brankář Brašnička musel být neustále v pozoru.

Zahřmělo však na druhé straně. V 86. minutě se z vápna střelou k tyči dokázal prosadit Radek Horejš a rozveselil hrstku fanoušků na stadionu.

Hluboká se díky vybojované výhře dotahuje na popředí tabulky. S 26 body jí patří čtvrtá příčka, pouhý bod za třetí Soběslaví. Osek je s 21 body na místě osmém.

Tým z podzámčí se příští kolo představí na hřišti Rudolfova. Půjde tedy o derby. Opět musím připomenout, že se jedná o zápas týmů se skvělou formou, dvou mančaftů, které jako jediné dokázaly porazit vedoucí Katovice.

 

Osek doma nastoupí proti Plané, se kterou si určitě půjde pro tči body.



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš: První poločas jsme hráli špatně, všude jsme byli později než soupeř, málo jsme běhali a soupeř chvilku před koncem poločasu dokázal vstřelit gól. Ve druhé půli už to bylo o trošku lepší. Osečtí sice měli nějaké šance, ale naštěstí z nich nedokázali přidat druhou branku, což se trošku se štěstím podařilo nám. Když už to vypadalo, že ze zápasu si každý tým odnese bod, dokázal Horinka proměnit svou šanci a dovedli jsme zápas do vítězného konce. Nakonec jsme tedy z anglického týdne získali 9 bodů, takže jsme velice spokojeni.

TJ Osek
Martin Carda: Na Hluboké jsme odehráli smolný zápas. Spálili jsme spousta vyložených šancí a inkasovali po zbytečných chybách. Do konce podzimu jsou ještě dva zápasy, tak se budeme snažit na ně ještě zkoncentrovat a nějaké ty body ještě uhrát.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - S. Legdan [-] , K. Jonáš [-] , J. Čermín [-] , T. Antoš [-] - R. Horejš [-] , M. Lovička [-] (77. K. Jandera [-] ) , O. Němec [-] , Z. Stráský [-] (46. J. Štabrňák [-] ) - T. Adam [-] (89. J. Rubick [-] ) , D. Faber [-] (65. L. Valenta [-] )

TJ Osek
J. Chaluš [-] - M. Krejčí [-] , M. Carda [-] , J. Baloušek [-] , S. Hosnedl [-] (88. J. Novák [-] ) - V. Dohonyi [-] , J. Schánělec [-] , J. Mráz [-] , K. Maroušek [-] - L. Blažečka [-] , V. Uher [-]

Místo: Hluboká.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.