M. Boček 68. (p.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov vyhrál díky proměněné penaltě z druhé půle


Branky


68. M. Boček (p.)
0

Jankov se na další výhru hodně nadřel, ale důležité tři body získal. Z penalty se prosadil Milan Boček. Díky jeho trefě se Jankov opět dostává na druhou příčku a ztráta za vedoucími Katovicemi činí 6 bodů. Písek venku tolik neválí a nedaří se mu střílet branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

"Podle mého názoru rozhodlo utkání prvních pětadvacet minut, ve kterých nejprve soupeř neproměnil penaltu a poté se nám podařilo vstřelit dvě branky. Tým Želče podal velmi solidní výkon, především v útočné fázi, ovšem my jsme byli produktivnější. Z mého pohledu jsme zaslouženě vyhráli a potvrdili svou kvalitu," chválil své svěřence minulý týden trenér rezervy Písku Dušan Benák.

Na stejný výkon chtěli mladíci rozhodně navázat a potrápit tak Jankov, který minulé kolo remizoval u Dyje s Dačicemi 1:1. Od úvodu utkání se Písek „B“ snažil hrát kombinační, líbivý fotbal, jenž jim zejména v domácím prostředí přináší ovoce. Domácí Jankov hrozil pouze ze standardních situací, se kterými si ale defenziva hostujícího týmu dokázala poradit. Jankovskou svatyni dvakrát prověřil aktivní Listopad, ale jeho pokusy v síti neskončily. Poločasové skóre tak bylo, jak je tento víkend moderní, bez branek.

 

Ve druhém poločase se hra moc nezměnila. I tentokrát ohrozil branku Petr Listopad, který pálil jen těsně vedle.

Diskutabilní a pro hosty bohužel nejdůležitější okamžik zápasu přišel v 69. minutě, kdy došlo ke kontaktu mezi obráncem Pichlíkem a důrazným útočníkem domácích Smékalem. Souboj byl ve vápně a rozhodčí vše posoudil jako penaltu. K ní se postavil osmadvacetiletý Milan Boček a poslal Jankov do vedení.

Branka hosty viditelně zmrazila a už se z ní nedokázali vzpamatovat. „Teď hrajeme dvakrát doma, proto půjdeme za jediným cílem – šest bod,“ burcuje svůj tým tentokrát velmi aktivní Listopad.

Písek se v příštím kole představí doma proti rozjetému Olešníku, Jankov doma přivítá Dražice, které se dostaly do klidnějších vod tabulky Ondášovka krajského přeboru. 



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Petr Maxa (Jankov): Do utkání jsme vstoupili aktivněji a byli lepsim týmem. Ve druhé půlce byla hra vyrovnaná a my jsme rádi za výhru, která se narodila po proměněné penaltě Mildy Bocka. Jsme spokojeni i s tím, jak si David Marsan vedl na stoperovi, i presto, že to není jeho post.

FC Písek B
Petr Listopad (Písek B): Celý zápas jsme byli naprosto rovnocenným soupeřem, domácí po většinu zápasu hrozili pouze po standartních situacích. My jsme měli tři gólové šance, ale bohužel jsme ani jednu nedokázali využít. Domácí rozhodli zápas z nesmyslně nařízené penalty. Teď nás čekají dva domácí zápasy, ve kterých chceme získat šest bodů a zůstat v horní části tabulky.



Sestavy


SK Jankov
J. Šiller [-] - M. Pancíř [-] , D. Maršán [-] , M. Popelka [-] , M. Šulc [-] - R. Mužík [-] , L. Fajtl [-] , J. Šebelka [-] (66. F. Lošek [-] ) , M. Boček [-] (77. V. Štefl [-] ) - L. Voráček [-] (90. P. Mizera [-] ) , T. Smékal [-]

FC Písek B
J. Formánek [-] - P. Novotný [-] , M. Novotný [-] , D. Pichlík [-] , L. Zborník [-] - M. Hájek [-] (83. D. Šourek [-] ) , P. Listopad [-] , V. Zeman [-] , M. Štětina [-] (74. M. Pohnán [-] ) - R. Kočí [-] , P. Keclík [-]

ŽK: 72. D. Maršán , 89. J. Šiller - 33. P. Listopad , 67. D. Pichlík .
Místo: Jankov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.