1:1
(0:0)
71. O. Majer (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá opět remizovala 1:1


Branky


50. L. Sedláček - 71. O. Majer (p.)
0

Do Plané nad Lužnicí přijela Želeč a byla moc dobře obeznámena s posledními výsledky soupeře. Třikrát po sobě Planá remizovala 1:1 a aby toho nebylo málo, tak se jim to povedlo i do kvarteta. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdá se být až neuvěřitelné, jakým stylem získává Planá krajské body. Na svém kontě jich má pět a to vše za remízy. Zajímavostí ale je, že v posledních čtyřech utkáních remizovala vždy 1:1. Změna tak nenastala ani proti soupeři z Želče. Hosté začali aktivněji a vytvořili si šance, avšak ani jedna neskončila v síti. Jednou mohl brankář Brandštýl děkovat i dobře postavené brance. Domácí se do hry dostávali déle, ale v druhé části prvního poločasu se už zmátořili a postupně si i oni vytvářeli šance. První poločas ale skončil bez branek.

 

Do druhého poločasu vlétli Planští jako uragán. Ve 49. minutě šli zásluhou Sedláčka do vedení. Gól jim dodal energii a skóre mohli navýšit, ale nestalo se tak a na řadu přišla pomsta. V 72.minutě fauloval Šahajda soupeřovic hráče. Míč si na puntík postavil Majer a překonal brankáře Plané. Planá už po několikáté zatlčila svého soupeře do defenzivy a zahazovala jednu šanci za druhou. Možná to je hlavní kámen úrazu. Neproměňování šancí hatí Planou v posunu tabulkou. Na druhou stranu se musí říct, že krajský přebor je tak vyrovnaný, že momentální ztráta 7 bodů na třetí místo ještě nic není. Želeč příští týden hostí Čimelice, které zažívají krizi a tým z Táborska rozhodně nebere nic jiného, než výhru. Planá zajíždí na půdu vedoucího Jankova (stav po 6 kolech).

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Želeč
Martin Petr (Želeč): Zápas v Plané nabídl z obou stran zajímavou partii s řadou šancí na obou stranách. Myslím, že remíza je zasloužená na obě strany. Bod z venku bereme, domací asi ne.



Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
B. Brandštýl [-] - M. Šahajda [-] , M. Kolský [-] , D. Fořt [-] , L. Sedláček [-] - R. Welzl [-] (52. R. Voneš [-] ) , M. Janovský [-] , T. Pösinger [-] , D. Havel [-] - J. Trčka [-] , M. Pěknic [-] (82. L. Irsa [-] )

TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - O. Stránský [-] , M. Petr [-] , M. Prokeš [-] (63. M. Šindelář [-] ) , L. Kubec [-] - L. Kordina [-] (63. M. Brůžek [-] ) , O. Majer [-] (87. J. Holub [-] ) , M. Barteska [-] , V. Podroužek [-] (71. P. Janošík [-] ) - R. Novotný [-] , M. Sokolt [-]

ŽK: 25. R. Welzl , 41. L. Sedláček , 55. M. Pěknic , 70. M. Šahajda - 10. O. Majer , 38. M. Prokeš , 47. R. Novotný , 78. P. Janošík .
Místo: Planá/Luž.. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vican Miroslav - Vychodil, Tesař.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.