3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 10:15

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva doma porazila Větřní o tři branky


Branky


24. T. Choutka , 27. D. Kocar , 81. T. Tauber
0

Domácí fotbalisté zažívají celkem povedený vstup do sezóny, když od prohry v prvním kole nepoznali hořkost porážky. Naopak ve Větřní nemají klidné spaní, protože na jejich bodovém kontě jsou pouhé tři body za vyhru v Nové Vsi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lokomotiva se probrala až po 20.minutě a tvrdě trestala...

Začátek zápasu patřil možná trochu překvapivě hostujícím fotbalistům, kteří byli aktivnější a postupem času si vytvořili i dvě střelecké příležitosti. Oba pokusy byly hrubě poznamenány špatnou koncovkou hostujících hráčů. Domácí se začali osmělovat někdy okolo 20 .minuty a pomalinku začínali přebírat otěže zápasu do svých rukou. Vše podtrhla první domácí šance ze 22. minuty, kdy Kocar střílel po centru mimo Pavelkovo branku. Za dvě minuty už se domácí radovali, protože Choutka chladnokrevně propálil Pavelku a poslal Lokomotivu do vedení 1:0. Ve 27. minutě bylo ještě veseli, a to když míč dorazil do branky Kocar - 2:0. Domácí nepřestávali útočit a mohli přidat ještě branku třetí, ale selhali v zakončení.

 

 

 

V závěru Tauber pečetil výhru domácích ...

I začátek druhé půle patřil hostům, ale písnička se opakovala, protože z územní převahy nedokázali získat potřebnou kontaktní branku. Navíc domácí v čele s Kamišem pozorně bránili. V 60. minutě se dostal Hostek do šance, ale zakončil nepřesně. V 70. minutě postupoval ze strany domácí Nechuta a trefil jenom tyčku. V 81. minutě padlo rozhodnutí, a to díky trefě Taubera, který brankou korunoval své povedené představení, předvedl krásnou střeli z 25 metrů, která proletěla až do sítě. Zbytek zápasu se dohrál v klidu, bez bytečných emocí.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB
Pavel Hanel (trenér Loko): Z naší strany krom začátku obou poločasů dobře odbojované a takticky zvládnuté utkání. Dobře, že se nám střelecky daří, ale tentokrát bych ještě více vyzdvihl obranou práci, jak obrany, tak i celého týmu.

SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč Větřní): Na Loko jsme jeli s tím, že chceme vyhrát, protože na tohoto soupeře se nám daří. Loni jsme ho obrali o všechny body. Věděli jsme, že Lokotka nehraje žádný velký fotbal a jen čeká na brejky, které má výborně sehrané. Výborně sehraní jsou především Hostek s Taubrem, kteří jsou schopni individuálního zakončení. Řekli jsme si, že se nebudeme nikam honit a budeme hrát na brejky. Bohužel každý si dělá co chce a pokyny se nedodržují. Hráli jsme sice na míči, ale jen po vápnu. Třicet minut jsme lepší, a pak najednou dostaneme góly po brejcích a je to 2:0. V druhé půli jsme měli šanci, ale bohužel jsme ji nevyužili a už jsme se nedokázali zvednout. Někteří hráči jsou z formy a nedokážeme to nahradit ani bojovností. Soupeři jsou mnohem dravější a mají větší chuť zápas zlomit na svou stranou. My musíme něco změnit a začít bojovat a né si chodit jen tak vyplnit fotbalem čas o víkendu.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - P. Křiváček [-] , P. Kamiš [-] , J. Hruška [-] , M. Pleskač [-] (84. Z. Gregor [-] ) - T. Choutka [-] , J. Květoun [-] (78. O. Zajíček [-] ) , S. Nechuta [-] , D. Kocar [-] (63. D. Malý [-] ) - D. Hostek [-] , T. Tauber [-] (88. R. Fošum [-] )

SK Větřní
K. Pavelka [-] - M. Votýpka [-] (59. J. Sukdolák [-] ) , M. Kotlár I. [-] , P. Sikuta [-] , Z. Ginzel [-] - J. Cifreund [-] , J. Skok [-] , R. Soukup [-] , M. Kotlár [-] (78. R. Weinhard [-] ) - M. Přibyl [-] , M. Homer [-]

ŽK: 70. R. Soukup .
Hráči zápasu: P. Kamiš , T. Tauber .
Místo: Loko ČB.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.