P. Beneš 20. (vl.)
M. Valut 63.
2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trhové Sviny bodovaly potřetí v řadě


Branky


20. P. Beneš (vl.) , 63. M. Valut - 51. M. Pešek
0

Netolický Pešek vyrovnával na 1:1, ale domácí si dokázali vedení vybojovat zpět. Netolicím se nedaří, v sezóně zaznamenaly jen devět bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastňák poslal domácí do vedení

Po delší době domácí ukázali, že fotbal umí hrát. Od začátku zápasu se natlačili před branku hostů, a podle předvedených akcí to vypadalo, že bude jen otázkou času, kdy se Sviny ujmou vedení. Opak však byl pravdou. Sice před brankáře Plojhara létal jeden centr za druhým, ale buď je Plojhar likvidoval, nebo se domácí k míči ani nedostali. Ve 20. minutě už se domácí branky dočkali. Opět v tom byl Jan Gažák, ovšem tentokrát syn domácího předsedy, který po pravé straně posunul míč na dalšího dorostence v sestavě domácích Jana Nováka, ten centroval před hostující branku, balon hlavou pouze přizvedl netolický Beneš, přehodil svého golmana, ke vší smůle ale jen do své branky - 1:0. Hosté se v zápase soustředili spíše na obranu, a do zhuštěného obranného postavení to domácí měli s útoky těžké. A když už se domácí za obranu hostů dostali, zastavil je praporek pomezního rozhodčího. Fotbal se přehupoval ze strany na stranu, další šance v prvním poločase končily u obou dobře chytajících gólmanů.

 

Střídající Valut vystřelil výhru

 Po přestávce si Sviny vybíraly "svojí chvilku" a hosté se natlačili před jejich branku. V 51. minutě při jedné z dlouhých přihrávek domácí brankář Vrábek naznačil že si jde pro míč, ale nešel, zastavil se, míč doběhl až na lajně hostující útočník, překopl jej na druhou stranu, odkud jej hosté vrátili zpět před branku, kde stál osamocený Pešek a srovnal stav na 1:1. Stejně jako ve Vyšáku, tak i tentokrát se Svinům vydařilo střídání, kdy opět poslali na hřiště Martina Valuta, a ten po osmi minutách na hřišti vlétl mezi dva netolické obránce, přehodil gólmana Plojhara a poslal Sviny v 63.minutě opět do vedení - 2:1. Tentokrát už hosté otevřeli obranu a více se snažili útočit, ale okresní pomezní rozhodčí zřejmě neměl svůj den a tentokrát většinu útoků zastavil i hostům. Ti mu po zápase hodně spílali. Po zbytek zápasu už k větší šanci nedošlo a tak všechny body zůstaly ve Svinech.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Zdeněk Bebčák (vedoucí mužstva): "Třetí zápas po sobě jsme bodovali, pomalu se zlepšujeme. Klucí předvedli dneska dobrý fotbal, i divákům se to muselo líbit. Jen mi pořád u nich chybí to osobní nasazení, nejdou nám individuální akce, jednoduché kličky, prosazení jeden na jednoho. Trenér Martin Písko mi říkal, že na treninku se před sebou předvádí, ukazují pěkné akce, ale na hřišti to neumí prodat. Situace je taková, že jsme dneska museli nasadit čtyři dorostence, hlavně David Brůha předvedl parádní výkon a zcela ovládl střed hřiště. Teď jedeme do Černé v Pošumaví, to je další neznámá, umí překvapit. Já samozřejmě věřím svým klukům. Za dnešek je opět všechny chválím"

1. FC Netolice
Jiří Nárovec (trenér): "Byl to oboustranně podprůměrný zápas s množstvím chyb a nepřesností. Nám se nepodařilo zopakovat výkon z minulého zápasu, ani nahradit tři chybějící hráče. Domácí byli o gól šťastnější a získali tři body."



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - A. Perfoll [-] , J. Šafránek [-] , J. Petr [-] , J. Novák [-] (56. M. Valut [-] ) - R. Horelica [-] , D. Brůha [-] (80. L. Gažák [-] ) , O. Kolář [-] , J. Gažák ml. [-] - D. Tomek [-] , Z. Šafránek [-] (74. L. Ebenhöh [-] )

1. FC Netolice
T. Plojhar [-] - M. Pešek [-] , P. Beneš [-] , J. Lukáš [-] , J. Pivoňka [-] - F. Rokůsek [-] (76. ) , S. Šulc [-] , J. Urban [-] , D. Andres [-] (87. I. Cibuzar [-] ) - P. Reindl [-] , L. Kisvetr [-]

ŽK: 75. L. Ebenhöh , 75. M. Valut .
Hráči zápasu: D. Brůha .
Místo: T. Sviny. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lepič Jiří - Jevčák, Cibranský.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.