3:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Chelčice otočily zápas s Lažištěm


Branky


0

Po nevýrazném úvodu se domácí přece jen prosadili a vstřelili první branku. Hosté nicméně během deseti minut srovnali. Domácí nicméně do přestávky přidali v rozmezí pěti minut další dvě trefy a rozhodli tak ještě před druhou půlí, že FK Chelčice zvítězil nad FK Lažiště 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné v prvním poločase

Domácí FK Chelčice vyválčil z minulého kola ve Vodňanech alespoň remízu. Rezerva Lažiště ovšem přijela do Chelčic po potupné porážce od Hradiště, dalo se tedy čekat, že si budou chtít hosté odvézt alespoň nějaké body. Úvod zápasu tomu spíše nasvědčoval: domácí Chelčice do utkání nevstoupily nijak výrazně a Lažišti se tak během několika málo minut naskytla ideální branková příležitost. Domácí gólman Petr Novák byl ovšem na svém místě. Přes nevýrazný úvod to byli ovšem právě domácí hráči Chelčic, kteří se v zápase ujali vedení. Běžela 13. minuta a k míči se dostal Tomáš Kouba, který dělovkou zpoza velkého vápna nedal hostujícímu brankáři Vašurovi šanci: 1-0. Netrvalo to však ani deset minut a Lažiště vyrovnalo. Ve 22. minutě se uvolnil hostující Petr Ostádal a byl to on, kdo nedal šanci tentokrát domácímu brankáři Novákovi: 1-1. Přestřelka prvního poločasu ovšem stále pokračovala. Uplynulo dalších deset minut, přišla 33. minuta a s ní akce Václava Tesaře, který centrem z levé strany našel Martina Šáchu, a ten krásnou střelou do šibenice zvýšil na 2:1. A to ještě nebylo všechno: o dvě minuty později, tedy ve 35. minutě zahrávali domácí trestný kop, k míči se postavil Martin Kopenec a po jeho střele Martin Šácha hlavou zvýšil na 3:1. To vše se událo ještě během prvního poločasu a do přestávky již žádná branka nepadla.

 

Přes převahu domácích již branka nepadla

Domácí vlétli do druhé půle sebevědomě, však také měli za sebou poměrně jasnou, brankami vyjádřenou převahu. Hosté se do šancí téměř nedostávali a těch několik vyložených šancí domácích pokaždé zastavila konstrukce branky, takže se až do závěrečného hvizdu skóre na hřišti neměnilo. Po rozpačitém úvodu tak domácí FK Chelčice vcelku s přehledem ovládl zápas a bere všechny body po vítězství 3:1. Domácí nyní čeká těžký zápas se zajížďkou do ambiciózního Hradiště, zatímco rezerva Lažiště bude doma hostit Otavan Štěkeň. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Chelčice
Václav Mareš, trenér FK Chelčice: "Do zápasu jsme vstoupili vlažně, soupeř si během chvilky vytvořil gólovou šanci, ale tentokrát nás brankář Novák podržel. Ve 20. minutě jsme se dostali do vedení, ve 35. minutě jsme dali druhou branku, o pět minut později kopal Martin Kopenec trestný kop a Martin Šácha hlavou zvýšil na 3:1. Druhý poločas jsme jasně ovládli a skóre jsme mohli ještě navýšit, ale v cestě nám vždy stála branková konstrukce. Vyhráli jsme naprosto zaslouženě a nejlepšími hráči byli Tomáš Kouba a Martin Šácha."




Sestavy


FK Chelčice
P. Novák [-] - M. Kopenec [-] , V. Trobl [-] , F. Čížek [-] (77. V. Mareš [-] ) , J. Turek [-] - M. Lang [-] , J. Křenek [-] , J. Jakš [-] , V. Tesař [-] - T. Kouba [-] (75. P. Pícha [-] ) , M. Šácha [-]

FC Šumavské Hoštice/FK Lažiště
O. Vašura [-] - J. Šulc [-] , P. Ostádal [-] , J. Mocek [-] , Z. Kučera [-] - J. Hrbek [-] (75. J. Turek [-] ) , V. Selivanenko [-] , L. Bauer [-] (60. R. Mráz [-] ) , B. Pravda [-] (46. V. Matulka [-] ) - M. Stupár [-] , P. Holub [-] (80. P. Sabadka [-] )

ŽK: 51. Z. Kučera .
Místo: Chelčice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ambrožová Hana - Ryneš, Káník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.