3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Westra udolala Bělčice již v prvním poločase


Branky


0

Sousedovice se sice vracely domů po porážce od Kestřan, doma se jim ovšem daří. Bělčice, které přijely na trávník Westry povzbuzeny výhrou nad Štěkní, se v nadcházejícím zápase přesvědčily o pravdivosti tohoto tvrzení. Po první půli to bylo již 3:0 pro domácí a všechny góly padly do jedné sítě během 24 minut zápasu. Po přestávce hosté prostřídali a do branky se po zranění Martina Kočovského z postavil šestnáctiletý Matouš Burian. Ten již sice žádný míč za svá záda nepustil, ale jelikož hosté také nevsítili ani jeden gól, zvítězila Westra Sousedovice nad Sokolem Bělčice přesvědčivě 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sousedovice přesvědčily již v první půli, Bělčice nevstřelily ani branku

Domácí Westra Sousedovice zahájila zápas aktivním napadáním soupeře, který nedostal příliš prostoru k nějaké důraznější aktivitě. Obsazení hráči hostí z Bělčic se nedostávali do kombinací a v úvodu se obě strany spíše hlídaly. V první čtvrthodině hry se žádná větší šance neurodila. Pak ale v 17. minutě zužitkoval sousedovický Jiří Máška kolmou přihrávku - která za přispění hostujícího obránce prošla za obranu - a bez větších problémů skóroval: 1-0. O čtyři minuty později měli hosté štěstí, když se v 21. při překvapivé střele z levé strany z dobrých 20 metrů, která se otřela o levou tyč brankáře Kočovského. Ve 22. minutě mohlo být ovšem vyrovnáno, když se po protiútoku zjevil před odkrytou brankou hostí Luboš Krameš. Brankář domácích Šilhan byl na svém místě a míč stihl ještě vypíchnout obránce. Ve 34.  minutě přišli hosté při jedné z akcí o míč, na jejich branku se řítil nikým neobsazený Milan Glazunov, nedal Kočovskému střelou ze šestnáctky šanci a Bělčice inkasovaly podruhé: 2-0. Ve 41. minutě už to bylo s hosty na pováženou, protože brankář hostí podklouzl při snaze odvrátit branku, míč nezachytil a Vladimír Křížek poslal míč do sítě potřetí: 3-0. Martin Kočovský se navíc při zákroku zranil a musel střídat. Hostům se první poločas vůbec nepovedl. 

 

Mladý brankář hostí uhájil čisté konto, ale domácí přesto zvítězili

Do druhého poločasu Bělčice prostřídaly a na hřišti již za zraněného Martina Kočovského zasahoval náhradní šestnáctiletý gólman Bělčic, Matouš Burian. Ten již žádnou branku za svá záda nepustil. Hosté už hráli vabank, snažíce se se zápasem něco udělat, avšak domácí byli vždy na místě. Westra si udržovala svůj slibný náskok a nedovolila Bělčicím mnoho šancí na nějaký zvrat v zápase. A protože až do konce druhého poločasu žádná branka nepadla, zvítězila Westra Sousedovice na svém hřišti 3:0 a hráčům Sokola Bělčice se poprvé v sezóně nepodařilo dát soupeři v zápase ani jediný gól. Nyní mají Bělčice velmi těžký los, protože je doma čeká favorit podzimní části Slavoj Volyně. Westra Sousedovice zajíždí do Strunkovic, kde bude určitě chtít získat nějaké další body. 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bělčice
Josef Říský, TJ Sokol Bělčice: Poprvé jsme v sezoně nedokázali vstřelit branku a bohužel po chybách jsme třikrát inkasovali. Domácí začali v zápase aktivněji, byli důraznější a nedávali nám moc prostoru ke kombinaci. V 17. minutě jsme dostali první branku. Ve 34 minutě jsme po naší ztrátě inkasovali podruhé. Nevyvedený poločas uzavřela třetí branka v naší síti ve 41. minutě při podklouznutí našeho gólmana, při kterém se navíc zranil a musel střídat. Druhý poločas jsme se sice snažili s výsledkem něco udělat, ale soupeř nám toho moc nedovolil a zaslouženě bral tři body.



Sestavy


FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - P. Masák [-] , J. Jalůvka [-] , J. Hrach [-] , V. Behenský [-] - J. Kovář [-] , M. Glazunov [-] , J. Máška [-] (76. T. Glazunov [-] ) , M. Kokrda [-] (63. D. Trégl [-] ) - V. Křížek [-] , F. Duba [-] (33. L. Duba [-] )

TJ Sokol Bělčice
M. Kočovský [-] (46. M. Burian [-] ) - K. Zeman [-] , L. Krameš [-] (60. J. Říský [-] ) , P. Burian [-] - A. Ježek [-] , L. Krameš [-] (60. ) , L. Sejkora [-] , M. Hevera [-] , V. Mach [-] - M. Ráž [-] , K. Hanzlík [-] (73. J. Říský [-] )

ŽK: 75. V. Křížek - 59. M. Hevera , 67. P. Burian , 77. A. Ježek , 85. V. Mach .
Hráči zápasu: J. Máška - M. Burian .
Místo: Sousedovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vejčík Vít - Škuthan Jaroslav, Anšlág Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.