3:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Vše podstatné přišlo až ve druhé půli


Branky


50. A. Bujok , 54. A. Bujok , 68. J. Hlásek - 75. M. Stupár , 81. B. Pravda
0

V dalším souboji rezerv hostil B-tým z Vacova celek FK Lažiště. Po bezbrankovém prvním poločase se diváci dočkali brankové přestřelky ve druhé půli, kdy domácí nejprve vsítili dva rychlé góly, přidali rozhodující třetí branku a teprve pak zahájili hosté stíhací jízdu za vyrovnáním. Podařilo se jim sice snížit na rozdíl jediného gólu, to však bylo z jejich strany vše a Vacov B tak slaví další vítězství na domácím trávníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Domácí se vraceli po pětibrankovém přídělu od Stach, kde vsítili alespoň čestný úspěch, zatímco Lažiště v prohraném zápase na půdě Vodňan vyšlo gólově zcela naprázdno. V utkání sice přišlo několik náznaků brankových příležitostí hned v první půli, žádná brana však nepadla. Obě strany se navzájem důsledně hlídaly a obrany pokrývaly jakýkoliv náznak úniku soupeře. Brejky byly úspěšně eliminovány již v zárodku. Ani ze standardních situací se žádná kloudná příležitost neurodila a tak to vypadalo, že se diváci dočkají nerozhodného výsledku.

 

 

 

Ve druhé půli byla pěkná přestřelka

Po přestávce se obraz hry rapidně změnil. Více se útočilo, oba týmy se za každou cenu snažily vstřelit první branku. Tento cíl nakonec splnili jako první hráči domácího Vacova B, když se v 50. minutě dostal do šance Antonín Bujok a vsítil úvodní branku zápasu: 1-0. Hosté se sotva stačili vzpamatovat z nečekané branky, když si v 54. minutě opět Antonín Bujok převzal míč a rozvlnil síť ve svatyni hostí podruhé: 2-0. Dva bleskové góly během čtyř minut poněkud zbrzdily útočnou snahu hostí, ti se však nakonec stále častěji začali prosazovat na míči. Pak však přišla 68. minuta a s ní zřejmě rozhodující třetí branka v síti Lažiště, když si na volný míč naběhl Jakub Hlásek a prostřelil Radka Suchého v brance hostí potřetí: 3-0. Až pak se dostali ke slovu hosté, kteří po třetí inkasované brance zahájili svůj pokus o zvrat. A úspěšně, v 75. minutě střílel Martin Stupár a míč zapadl přesně tam, kam měl: do branky domácích. 3:1. Do konce zápasu zbývalo sotva 10 minut, když se před brankou domácích objevil kapitán hostí Václav Pravda a v 81. minutě vsítil kontaktní gól na 3:2. To už však Lažišti zbývalo jen velmi málo času na srovnání a domácí si již vývoj zápasu pohlídali.Vacov B tak na domácím trávníku porazil Lažiště B 3:2. V příštím zápase zajíždí Vacov na půdu nevyzpytatelného Vlachova Březí a Lažiště čeká doma ambiciózní celek Hradiště.



Sestavy


SK Vacov B
S. Klas [-] - F. Čtvrtník [-] , J. Král [-] , G. Bujok [-] , L. Král [-] (83. T. Novák [-] ) - V. Zábranský [-] , R. Mach [-] (62. J. Mrázek [-] ) , V. Hanzlík [-] (55. S. Pšenička [-] ) , J. Tesař [-] (86. M. Valta [-] ) - A. Bujok [-] , J. Hlásek [-] (70. T. Čejka [-] )

FC Šumavské Hoštice/FK Lažiště
R. Suchý [-] - J. Šulc [-] , S. Falář [-] , Z. Kučera [-] , M. Kotrch [-] - V. Selivanenko [-] (54. P. Ostádal [-] ) , J. Mocek [-] , T. Soukup [-] , B. Pravda [-] - M. Stupár [-] , J. Turek [-] (75. P. Sabadka [-] )

ŽK: 39. F. Čtvrtník - 90. P. Ostádal .
Hráči zápasu: A. Bujok .
Místo: Vacov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Petričák Daniel - Plaček Tomáš, Sýkora Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.