1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělčice porazily Vodňany jen po penaltě


Branky


0

Domácí Bělčice se vracely z úvodního zápasu na čkyňském hřišti s pětigólovým přídělem a rozhodně si chtěly spravit chuť výhrou nad nováčkem z vodňanského béčka. Ti však přijeli natěšení ze své první domácí vysoké výhry v nové lize a nehodlali přijít o body ani tentokrát. Utkání nakonec rozhodla jediná situace ve druhém poločase, kdy po dvojitém faulu hostí v pokutovém území byla nařízena penalta, kterou domácí proměnili a tím také určili konečné skóre zápasu, jenž skončil nejtěsnějším vítězstvím 1:0 pro domácí Bělčice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy nejprve promarnily několik příležitostí

Bělčice chtěly hned v úvodu ukázat nováčkovi, kdože je na jejich trávníku pánem. Přes veškerou snahu byl však začátek zápasu poněkud rozpačitý. Opticky měly více ze hry v první půli Bělčice, hned ve čtvrté minutě se ocitli v šanci Ráž a Hanzlík. Jinak se domácí nedostávali do zakončení příliš často. A pokud ano, stál jim v cestě výborně hrající čtyřicetiletý matador Jiří Novák v brance Vodňan, který v prvním poločase chytil hned několik ideálních brankových příležitostí domácích. Hosté se do šancí dostávali jen sporadicky a pokud se zadařila nějaká individuální akce či rozehrávka, zpravidla se nedostala dál než do vápna soupeře. V první půli tedy převaha domácích, výborný brankář hostí, ale žádné góly. Oběma soupeřům bylo jasné, že takhle to dál nepůjde a že je třeba v druhé půli přidat. Do šaten se odcházelo za bezbrankového stavu.

Odpískaná penalta přinesla jediný gól zápasu

Ve druhém poločase přišly nejen změny v sestavě, ale konečně také změna skóre. Ale nejprve po pořádku: hosté se osmělili a začali se častěji prosazovat. Jejich výkon se ve srovnání z první třetinou zlepšil. Stále však bez výsledku. A tak o celém zápasu v podstatě rozhodla 53. minuta. Domácí útok vběhl do vápna, obrana hostí místo vytěsnění volila skluz a místo míče zasáhla unikajícího hráče. Rozhodčí bez zaváhání ukázal na značku pokutového kopu. K míči se postavil domácí Karel Hanzlík a bez problémů zavěsil: 1-0. Během minuty však mohlo být srovnáno, to když domácí špatně zahráli malou domů, situaci musel zachraňovat až brankář Kočovský. Po chvíli mohly Bělčice své vedení pojistit, jenže Pácova hlavička z malého vápna minula cíl. Po penaltě už se hostům z Vodňan nepodařilo navázat na zlepšenou hru z první části druhého poločasu. A jelikož se ani domácí Bělčice až do závěrečného hvizdu také neprosadily ani v jedné z rozehraných akcí, skončilo utkání fotbalově 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Josef Říský, TJ Sokol Bělčice: Pro nás to nebyl vůbec jednoduchý zápas, museli jsme opět hodně míchat se sestavou z důvodu absence několika hráčů, ale všichni přistoupili k zápasu zodpovědně, celý zápas odjezdili a oproti minulému zápasu s minimem chyb. Zápas jsme mohli rozhodnout již v první půli, ale protože jsme neproměnili spoustu šancí, napínali jsme naše diváky až do konce. Dobře jsme bránili a hosté, kteří hráli agresivní fotbal s rychlým přechodem do útoku, hrozili hlavně ze standardních situací. Do konce poločasu jsme nalezli ještě několik okének v soupeřově obraně, ale své příležitosti jsme nevyužili. Proměnili jsme penaltu, hosté se snažili až do konce něco s výsledkem udělat, ale do žádné další šance jsme je nepustili a zaslouženě jsme brali tři body.

FK Vodňany B
Radek Kapusta, FK Vodňany B: Začátek zápasu byl z obou stran rozpačitý, výborně nám zachytal Novák, chytil tak 6-8 tutovek. V první půli byli lepší domácí, ve druhé půli zase my, ale k čemu to je, když se nedokážeme v šancích dostat dál než na polovinu soupeře. Při té penaltě vběhl hostující hráč do našeho vápna a náš bek spolu s bránícím spoluhráčem místo aby jej vytlačili, tak šli do skluzu a nesmyslně ho atakovali. Po penaltě už jsme se nedokázali vzchopit.



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
M. Kočovský [-] - K. Zeman [-] , A. Nusl [-] , J. Cibulka [-] , P. Burian [-] - K. Hanzlík [-] , L. Krameš [-] (70. J. Říský [-] ) , M. Ráž [-] , A. Ježek [-] - O. Páca [-] , J. Řezáč [-] (85. M. Burian [-] )

FK Vodňany B
J. Novák [-] - D. Janda [-] , M. Machnyk [-] , L. Filip [-] , R. Veselý [-] - F. Hubáček [-] , T. Staněk [-] , T. Dvořák [-] , T. Šmíd [-] - L. Víšek [-] (46. M. Pečený [-] ) , L. Martan [-] (53. J. Brůžek [-] )

ŽK: 32. A. Nusl , 82. J. Řezáč , 89. M. Burian - 87. F. Hubáček .
Hráči zápasu: T. Dvořák , J. Novák .
Místo: Bělčice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.