Světlík poprvé v sezoně vyšel střelecky na prázdno


Branky


0

Poslední dubnová neděle nabídla další zápas z čela tabulky. Lipno hostilo svého geograficky nejbližšího soka ze Světlíka. Zápas se hrál za velmi nefotbalových podmínek. Celý zápas se střídalo husté sněžení a studený vítr se slunečním počasím. Navzdory počasí přišlo domácí podpořit kolem třiceti diváků. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si chtěli napravit reputaci z nepříliš vydařeného vstupu do jarní části, a tak na lídra tabulky doslova vlítli, jak utržení ze řetězu. O první a zároveň poslední branku utkání se postaral Vlastimil Březina již ve druhé minutě utkání, 1-0. Lipenští fotbalisté se mohli dočkat druhé branky již o několik minut později, když nastřelili z přímého kopu břevno světlické branky. Lipno se snažilo dále těžit z chyb svého soupeře a z protiútoků se snažilo vstřelit uklidňující druhou branku, která ale nepřišla. Většinu křižných pasů totiž Světlík ubránil a s dalekonosnými střelami si poradil golman Vojtěch Tybitancl.

Hosté se mohli dočkat vyrovnávací branky zhruba po dvaceti minutách, když byl skvěle uvolněn světlický kapitán Novotný, který však svůj pokus zamířil až příliš přesně, a orazítkoval tak tyč Krahulecovi svatyně. Závěr poločasu patřil opět hostím, kteří se snažili ze všech sil vstřelit vyrovnávací branku, která však nepřišla a do kabin se šlo za příznivějšího stavu pro domácí.

Druhý poločas začal opatrněji než ten první. Domáci byli však lepším týmem a málem se dočkali branky. Po slibně rozehrané standardní situaci však orazítkovali tu samou tyč, jako v prvním poločase hostující A.Novotný. Lipnu zatrnulo kolem sedmdesáté minuty, kdy byl v domácím vápně, bez míče, srolován světlický středopolař M.Hüttner, avšak rozhodčí Holub pouze mávl rukou a nechal hru pokračovat. Světlík na závěr utkání stáhl hru na tři obránce, ale dopředu téměř nic nevymyslel. Naopak domácí měli více šancí, které však L.Konečný nevyužil, jelikož hosty skvěle podržel golman V.Tybitancl.

 

Report zaslal: Zbyněk Rýpar



Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - L. Konečný [-] , L. Fenc [-] (88. R. Krátký [-] ) , Z. Skípala [-] (42. J. Krahulec [-] ) , M. Víšek [-] , O. Panský [-] , P. Csavoj [-] , V. Březina [-] , R. Krátký [-] , E. Pač [-] , P. Sládek [-]

TJ Dynamo Světlík
V. Tybitancl [-] - F. Píšek [-] (70. P. Vincík [-] ) , P. Píšek [-] , J. Mondšpigl [-] - P. Vácha [-] (63. Z. Rýpar [-] ) , L. Vrábel [-] (53. O. Válek [-] ) , D. Mendel [-] , M. Hüttner [-] , R. Dekret [-] - O. Dědič [-] , A. Novotný [-] -

ŽK: 21. L. Konečný , 36. V. Březina , 79. P. Csavoj - 33. P. Vácha , 80. O. Dědič .
Místo: Lipno nad Vltavou. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Holub Jaroslav - KRÁTKÝ Marcel (N), VINCÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.