1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strmilov otočil zápas s Novosedly


Branky


0

Utkání v Novosedlech nabídlo vyrovnanou podívanou se šťastnějším koncem pro hostující hráče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina smírně

Ze začátku se hrál kombinační fotbal a hosté ze Strmilova udávali tempo hry, hrálo se bez větších šancí do té doby než po chybě ve středové řadě založil akci Petr Fryš, posunul na Daniela Kroupu ten dostal míč ke zkušenému Romanu Poborskému, který z hranice velkého vápna střelou o tyč nedal šanci brankáři Přibylovi, první šance a 1:0 pro domácí. Strmilov i po tomto gólu držel míč, tlačil se dopředu a z tlaku vyšel vyrovnávací gól, na půlce ztratili domácí balon, hosté podnikli rychlou akci zleva, branku vstřelil hostující útočník Jiří Hanzal, 1:1 skončil poločas.

 

 

 

 



Všechny body pro Strmilov

Ve druhém poločase to byl festival zahozených tutovek a šancí jak ze strany domácích tak hostů. Největší šance Novosedel měli Daniel Kroupa a Roman Poborský, ale strmilovský gólman Přibyl byl vynikající, ale ani domácí brankář Michal Malý se nenudil. Když už to vypadalo na remízu, tak skoro ze třiceti metrů napřáhl Tomáš Dohnal a životní trefou do šibenice zajistil hostům vítězství. Domácího brankáře nelze nijak vinit, Dohnal to prostě trefil parádně. Ke konci zápasu si hosté výsledek pohlídali a nic zajímavého se už nepřihodilo a zajistil tím tak Strmilovským zisk všech bodů. Hosté se tak díky výhře drží na medailových příčkách Okresního přeboru.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Fryš Pavel, vedoucí mužstva TJ Novosedly nad Nežárkou: Nerad bych se opakoval, ale opět jsme ztratili remízový výsledek v posledních minutách zápasu. O vítězství hostů rozhodl životní trefou ze 30 metrů Dohnal parádní ranou do šibenice. Myslím, že tento klouček to těžko ještě někdy takto trefí, protože rána to byla opravdu výstavní. Z naší strany opět odmakaný zápas na krev. My byli bojovnější, hosté fotbalovější. Šancí jsme měli opět hodně, ale naráželi jsme na vynikajícího gólmana Přibyla.

TJ Jiskra Strmilov
František Procházka, TJ Jiskra Strmilov: Zápas se hrál atraktivní pro diváky, domácí se soustředili více na bránění a rychlé brejky, my o trpělivou hru a kombinační fotbal. Domácí otevřeli skóre díky Poborskému na to se nám, ale ještě do prvního poločasu podařilo odpovědět a zásluhou J. Hanzala zaslouženě vyrovnat. Druhý poločas se nesl v duchu toho prvního, jen převýšila jedna akce druhé poločasu a to nádherná střela Dohnala skoro ze třicety metrů. Pro nás trochu šťastná výhra, ale body se nám vrátili z domácího zápasu, kdy jsme ztratili s rezervou Suchdolu, kdy nám utekl začátek utkání.



Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - P. Šafránek [-] , M. Visčur [-] , P. Kreim [-] , D. Šmíd [-] - P. Fryš [-] , J. Mazanec [-] , D. Kroupa [-] , R. Poborský [-] - M. Neumann [-] , T. Nohava [-]

TJ Jiskra Strmilov
O. Přibyl [-] - M. Lehejček [-] , T. Dohnal [-] , J. Dvořák [-] , F. Slavík [-] - L. Janák [-] , D. Hanzal [-] , J. Kubíček [-] (70. M. Novák [-] ) , F. Procházka [-] - Z. Popelka [-] , J. Hanzal [-] (82. M. Tuček [-] )

ŽK: 33. J. Hanzal .
Hráči zápasu: J. Mazanec - T. Dohnal .
Místo: Novosedly nad Nežárkou. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Chlaň Jaromír - Vacek Jaroslav, Přibyl Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.