Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:00

3.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice loupily ve Strmilově


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani jeden z týmů nezastihl úvod podzimu v ideální formě a v prvních dvou kolech ani jeden z nich nedokázal bodovat. Třebětice ovšem od začátku prokazovaly větší touhu po bodech a rychle začali na hřišti vládnout. Dlouho ovšem bez kýženého gólového efektu. Na první gól čekali diváci až do posledních pěti minutovky první půle, ale stálo to za to. Jan Dolák obešel dva hráče soupeře a z hranice šestnácky lobem překonal bezmocného brankáře Přibyla a určil tak skóre prvního poločasu. 

I po změně stran bylo aktivnějším z mužstev to Třebětické a dlouho na sebe nenechal čekat ani druhý gól. Na 2:0 zvyšoval po přihrávce Martina Březiny útočník Damián Jindra. V 58. minutě nastoupil i nedoléčený kapitán hostů Miloš Novák, po třech minutách pobytu na hřišti dostal pěkný balon do brejku a s přehledem zakončil lobem přes domácího brankáře Marka Přibyla. Vypadalo to na hladký průběh, další branky se však hostům z vyložených šancí nepodařilo vsítit a tak přišel zasloužený trest. Po individuálních chybách se dvakrát podařilo prosadit domácímu rychlonohému forvardovi Zdeňkovi Popelkovi. Obzvláště druhý gól se mu povedl, prudká křižná rána z 18 metrů skončila za zády gólmana hostí, Václava Nedomy. A z hotového zápasu bylo rázem drama. To ovšem deset minut před koncem zažehnal svým druhým gólem Jindra a zvýšil na konečných 4:2 pro Třebětice.



Ohlasy k zápasu



FK Sokol Třebětice B
Miloš Novák (kapitán Třebětic): Takřka celý zápas jsme kontrolovali hru a zaslouženě se dostali do vedení 3:0, pak ale přišel pro mě nepochopitelný výpadek, trestuhodně jsme polevili a umožnili jsme domácím návrat do zápasu. Naštěstí nám vzápětí dodal, svým gólem, klid na kopačky Jindra.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov B
M. Přibyl [-] - M. Novák [-] , L. Nořinský [-] , M. Tuček [-] , A. Bláha [-] (12. Š. Přibyl [-] ) , M. Lehejček [-] (69. M. Novák [-] ) , O. Přibyl [-] (58. A. Dočekal [-] ) , Z. Popelka [-] , M. Semotán [-] , L. Janák [-] , M. Dohnal [-]

FK Sokol Třebětice B
V. Nedoma [-] - D. Jindra [-] (87. D. Svoboda [-] ) , M. Březina [-] , M. Kelbler [-] (46. M. Jahoda [-] ) , J. Toman [-] (58. M. Novák [-] ) , J. Dolák [-] , T. Karásek [-] , M. Havlík [-] , J. Macků [-] (66. Z. Bártů [-] ) , L. Tranta [-] , V. Čurda [-]

ŽK: 14. J. Dolák .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: MACHÁČEK Patrik - KOPEČNÝ Robin (N), CHVÁTAL Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.