1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 16:30

3.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín veze z Vysočiny tři body


Branky


8

Hosté tahali celý zápas za delší konec provazu a odvezli si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Bystřičtí potřebovali napravit dojem a získat sebevědomí po debaklu ve Žďáře nad Sázavou. Do cesty se jim však postavil silný protivník, kterým Hodonín bez pochyby je. Zápasu přecházela a v jeho začátku jej i provázel silný přívalový déšť, a tak se na těžkém terénu v prvním poločase hlavně bojovalo. Ve 14. minutě vhodili hosté rychle aut na polovině hřiště a domácí jejich pohlednou akci nedokázali zachytit. Branku si díky střele z hranice velkého vápna připsal Švantner - 1:0. Domácí se sice snažili, ale šance měli především hosté. Domácí celek však podržel Dudák.

Hosté si vedení pohlídali

Hosté brzy po změně stran zvýšili své vedení. Ve 48. minutě Dressler na zadní tyči uklidil do sítě centr, který směřoval právě do tohoto prostoru - 2:0. Hosté v dalších minutách drželi míč. Domácím se však přece jen povedlo v 84. minutě snížit, když se pěknou střelou na zadní tyč prosadil Padrtka - 2:1. Hosté však tlak domácího týmu v závěru zápasu přežili a slaví tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem
Oldřich Veselý (trenér): V první půli jsme kromě branky díky gólmanovi přežili další šance hostů. Druhá branka zaváněla ofsajdem, ale na videu jsem to ještě neviděl. V hektickém závěru jsme měli hodně standardek, ale míč jsme do sítě nedotlačili.




Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
V. Dudák [-] - L. Zbytovský [-] , M. Malý [-] , R. Sklenář [-] , F. Adamec [-] , M. Prášil [-] (80. Š. Buršík [-] ) , T. Vařejka [-] , D. Buršík [-] , M. Mazel [-] (57. R. Holeš [-] ) , M. Svoboda [-] (77. T. Padrtka [-] ) , M. Svoboda [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - J. Kosorin [-] , A. Dunda [-] , V. Čech [-] (74. N. Mihál [-] ) , P. Bohun [-] , P. Švantner [-] , D. Urbančok [-] (62. R. Sasín [-] ) , V. Žák [-] (80. D. Michna [-] ) , I. petrák [-] , P. Dressler [-] , D. Helísek [-]

ŽK: 10. A. Dunda , 38. D. Urbančok , 46. J. Kosorin .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - ROSICKÝ Jakub, SOUKAL Bedřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Roman Nehyba
Tip experta: výhra hostů

Bystřice bude chtít doma napravit minulé utkání se Žďárem, ale Hodonín svou kvalitou a zkušeností několika hráčů dokáže urvat tři body.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů