0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:00

5.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ve šlágru kola branka nepadla


Branky


10

V zápase celků ze špice tabulky solidní návštěva branku neviděla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Utkání dvou vedoucích celků začali lépe domácí a v 9. minutě zkoušel střelou z vápna štěstí Kovář, ale Petráš byl na místě. Poté zahrozili také hosté, kteří dvakrát minuli branku a jednou byl na místě po střele na přední tyč Jícha. Domácí si vzali slovo opět v 34. minutě, ale po závaru před brankou hostí se míč dokutálel jen vedle branky. Další náznak šance přinesla 36. minuta, ale Kovář v nadějné pozici na centrovaný míč nedosáhl. Hosté se připomněli z protiútoku, ale nadějnou nahrávku pod sebe nevyužili a střelu poslali vysoko nad. Poločas ukončil Fiala, který zakroutil rohový kop pod břevno, kde byl však pozorný Petráš, který vyškrábl míč nad branku. Velice nadprůměrný první poločas tak skončil bezbrankově.

Ani po přestávce branka nepadla

Druhý poločas začali lépe hosté, ale střelu z 25 metrů vyrazil Jícha na roh. V 55. minutě krásně dloubl míč Kovář, ale brankář hostí opět čaroval.a balón vytěsnil na roh.V 65. minutě se po rohu objevil na malém vápně Fiala, ale Petráš byl znovu na místě. Brankář hostí vytěsnil v 73. minutě po centru z pravé strany i hlavičku Šindelky. Po nedorozumění v obraně domácích tak mohli nakonec rozhodnout v 89. minutě hosté, ale klička hostujícího útočníka skončila naštěstí v autu. Souboj o první místo v tabulce, tak skončil dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Potěšily mě téměř čtyři stovky diváků. Konečná remíza je asi zasloužená. Oba týmy hrály hlavně ze zabezpečené obrany. Hodonín má velmi silný tým, který nás opravdu prověřil.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - F. Kovář [-] (64. J. Henzl [-] ) , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] , T. Trojánek [-] , L. Trojánek [-] , R. Kunstmüller [-] (79. T. Vokoun [-] ) , Č. Vitásek [-] , T. Peňáz [-] , P. Fiala [-] , J. Šindelka [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - J. Kosorin [-] , A. Dunda [-] , P. Bohun [-] , P. Švantner [-] , D. Urbančok [-] , D. Michna [-] , V. Žák [-] (67. N. Mihál [-] ) , I. petrák [-] , P. Dressler [-] , D. Helísek [-] (35. V. Čech [-] )

ŽK: 59. P. Fiala , 59. J. Šindelka , 90. Č. Vitásek - 82. A. Dunda , 87. D. Michna .
Hráči zápasu: T. Jícha - M. Petráš .
Počet diváků: 349. Rozhodčí: KRONDRÁF Jan - NÁPRAVNÍK Jan, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Mrňa
Tip experta: remíza

Boj o čelo tabulky a dva kvalitní týmy, čekám remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích