Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:30

7.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Humpolec zaskočil Žďár a má tři body!


Branky


10

Humpolci se ve Žďáře tradičně daří a nejinak tomu bylo i tentokrát. Zrodilo se tak překvapení kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Zápas nezačal pro domácí vůbec dobře a ve 3. minutě si naběhl na míč za obranu hostující Dalík a křižnou střelou nedal Jíchovi šanci - 0:1. Hosté nadále hrozili, ale dvě jejich šance k brance nevedly. Domácí si toto varování nevzali k srdci a v 8. minutě je potrestal po akci vedené z pravé strany a střele na přední tyč Tomovič - 0:2. V 15. minutě přišla hezká kombinace a centr domácích z pravé strany, na který však Sodomka nedosáhl. Další střela domácího Kováře ve 20. minutě nebyla příliš prudká a šance hostujícího Řezáče skončila v 33. minutě na tyči. Konec poločasu ještě domácí zahrozili několika závary, které již ale změnu skóre v prvním poločase nepřinesly.

Hosté si vedení pohlídali

Do druhé půle domácí dvakrát prostřídali a vrhli se do útoku, ale střela Vitáska z hranice vápna letěla v 47. minutě těsně nad horní tyč. To hosté byli opět efektivní a po akci vedené po pravé straně se v 51. minutě trefil Tomovič - 0:3. Další minuty se na hřišti moc zajímavého nedělo, a tak si hosté definitivní pojistku vedení schovali do 81. minuty.To se po nedorozumnění domácí obrany k míči dostal Dalík a pohodlně skóroval - 0:4. V 89. minutě se přeci jen dočkali čestného úspěchu také domácí, když si na centr naběhl Lubor Trojánek a z bezprostřední blízkosti z voleje nedal Křížovi šanci - 1:4. 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Věděli jsme, že hosté zalezou a budou spoléhat na Kolouška a dva rychlíky vepředu. Rychle jsme dostali dva góly a pak už to bylo těžké. Chodili jsme do plných a bylo to bez nápadu. Mrzí mě zranění - zlomený nos, zlomené žebro, šití v obličeji a pohmožděný kotník.

AFC Humpolec
Lukáš Staněk (trenér): Povzbudil nás zápas se Starou Říší. Nakoply nás dvě rychlé branky a měli jsme i další šance. Domácí nás možná podcenili, ale těší mě, jak dobře jsme to zvládli takticky. Snad nás to nakopne.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - F. Kovář [-] , R. Sodomka [-] (85. O. Růžička [-] ) , S. Švoma [-] , P. Klouda [-] (46. L. Trojánek [-] ) , T. Trojánek [-] , R. Kunstmüller [-] , Č. Vitásek [-] , J. Henzl [-] (46. T. Vokoun [-] ) , T. Peňáz [-] , P. Fiala [-]

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - V. Koloušek [-] , J. Pešek [-] , Š. Zástěra [-] , M. Řezáč [-] , T. Kopic [-] , O. Tomovič [-] , R. Dalík [-] (82. J. Pikl [-] ) , D. Šerý [-] (87. M. Podoba [-] ) , O. Luňáček [-] (85. J. Maršík [-] ) , M. Pecha [-]

ŽK: 69. Č. Vitásek , 75. R. Sodomka , 80. P. Fiala - 12. M. Pecha , 46. M. Řezáč , 90. J. Pešek .
Hráči zápasu: R. Dalík , O. Tomovič .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: GALÁŘ Jakub - GASNÁREK Michal, MARINČ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lukáš Konrád
Tip experta: výhra hostů

Utkají se týmy z odlišných pater tabulky, domácí zažívají velice úspěšný vstup do podzimní části, naopak Humpolci se vůbec nedaří. Humpolec v posledních dvou vzájemných zápasech Žďár porazil a umí na ně hrát. Tady čekám překvapení kola - 1:2 Humpolec vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích