1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 10:30

7.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Břeclav udolala Polnou


Branky


9

Domácí do zápasu vstupovali v roli favorita a svoji roli nakonec potvrdili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácím role favorita neseděla. V úvodních dvaceti minutách sice měli míč na kopačkách, ale dostali se pouze do jedné větší šance. Postupem času se hra srovnala a hráči posledního celku tabulky si vypracovaly dvě velké šance, ale domácí síť nerozvlnili. Jediná branka utkání padla v 38. minutě. Kriston na hranici velkého vápna napřáhl ke střele, tu jemně tečoval Haala a míč zapadl na zadní tyč za bezmocného Čermáka - 1:0. Domácí chtěli ještě do půle své vedení zvýraznit, ale to se jim nepovedlo.

Domácí si vedení pohlídali

Do 60. minuty byli domácí lepším celkem, ale své vedení nepotvrdili. Poté se nervózní domácí dostali pod tlak a Polná hrozila především po rohovým kopech a standardních situacích. To nakonec domácí ustáli a když v závěru nevyužili dvě přečíslení, tak mohli slavit hubenou výhru.



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
Milan Hoffmann (trenér): Naše výhra se nerodila lehce. V úvodu jsme měli více ze hry, ale branku jsme nedali. Pak se hra srovnala a své šance zahodili i hosté. Po vstřelené brance jsme chtěli přidat druhou, ale to se nám nepovedlo a v závěru jsme měli po jednoduché hře hostů problémy.

Slavoj Polná
Patrik Trombelli (asistent trenéra): Kluci předvedli jeden z nejlepších výkonů, ale zase se nám to nepovedlo dotáhnout do konce. Měli jsme více šancí a je škoda, že jsme nedali branku, která by nám psychicky hodně pomohla.



Sestavy


MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - Š. Herman [-] , L. Ianosteac [-] (62. K. Petrásek [-] ) , F. Kříž [-] (51. A. Bachdasaryan [-] ) , J. Čadílek [-] (73. P. Táborský [-] ) , M. Kriston [-] (87. R. Kaššai [-] ) , M. Mikáč [-] (90. A. Souchop [-] ) , S. Kapusta [-] , J. Hloch [-] , J. Pluháček [-] , J. Fiala [-]

Slavoj Polná
P. Čermák [-] - J. Holub [-] , V. Haala [-] , M. Pecina [-] , P. Navrátil [-] , M. Šimek [-] - D. Voráč [-] (79. V. Voráček [-] ) , M. Šerý [-] , A. Svoboda [-] , M. Drápela [-] (59. D. Procházka [-] ) - A. Apfelthaler [-] (65. M. Pernička [-] ) -

ŽK: 31. L. Ianosteac , 42. J. Pluháček , 46. Š. Herman .
Hráči zápasu: D. Fibingr , M. Kriston .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: DOROTÍK Jan - HOVORKA Miroslav, MACH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lukáš Konrád
Tip experta: výhra domácích

Břeclav se prezentuje důrazným a běhavým stylem. Polné to tam nebude vůbec sedět, navíc není v optimálním rozpoložení a dostávají spoustu branek. V tomto utkání to nebude jinak a domácí zvítězí 5:1

Tip: výhra domácích