0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 10:30

8.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Břeclavi branka nepadla


Branky


8

Derby mezi Břeclaví a Lanžhotem skončilo bez branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V první půli hrozili více domácí, hrající s větrem v zádech. Největší šanci spálil Táborský, který z úhlu trefil jen boční tyč Hrnčiříkovi branky. Sokol se rozjížděl pomalu, viditelnější tlak si začal tvořit až po půlhodině hry. Ovšem zcela chybělo finální zakončení.

Ani po přestávce branka nepadla

Diváci za plotem marně vyhlíželi góly i ve druhé půli. Na šanci skoupé utkání bylo většinu času rozkouskované, kombinace vázla, rozhodnout mohla jen velká chyba nebo podklouznutí na mokrém terénu. To ale nepřišlo. S blížícím se koncem utkání se stupňoval i tlak Lanžhota, do vápna Fibingra se snášelo dost centrů, které ale nenašly spoluhráče. Vyloženou šanci si Lanžhotčané prostě nevypracovali. To Hrnčiřík na druhé straně v bráně mrznul, jeho jediným vážnějším zásahem ve druhém poločase bylo chycení prudké střely Hermana z přímého kopu.



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
Michael Benko (trenér): Oba týmy hrály velmi dobře a remíza je zasloužená. Hraje se nám lépe proti týmům, co chtějí hrát fotbal, a to se potvrdilo.




Sestavy


MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - Š. Herman [-] , J. Fiala [-] , T. Trčka [-] , J. Čadílek [-] (79. M. Mikáč [-] ) , M. Kriston [-] (84. A. Bachdasaryan [-] ) , P. Táborský [-] (87. R. Kaššai [-] ) , S. Kapusta [-] , J. Hloch [-] , J. Pluháček [-] , L. Ianosteac [-] (90. K. Petrásek [-] )

TJ Sokol Lanžhot
T. Hrnčiřík [-] - R. Ciprys [-] , E. Otrísal [-] , P. Mikúšek [-] , J. Bartoš [-] , T. Královič [-] , J. Lenhard [-] (61. A. Pidruchnyi [-] ) , N. Včelka [-] , R. Kleiber [-] (79. O. Polách [-] ) , R. Sabler [-] , J. Krejčíř [-]

ŽK: 36. J. Čadílek , 64. M. Kriston , 90. K. Petrásek - 85. J. Krejčíř .
Hráči zápasu: D. Fibingr .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mrázek Petr - POCHYLÝ Stanislav, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Jiří Švejkar
Tip experta: výhra hostů

Lanžhot je favoritem divize, duel s Břeclaví zvládne a zvítězí 0:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů